Informatiemarkt en sponsoring

Marktplein en posterpresentatie

Tijdens het congres kunt u uw organisatie of project presenteren op het marktplein.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten vindt u onder deze link.

U kunt zich melden via dit inschrijfformulier.

Daarnaast kunt u contact opnemen met Marja van der Meulen via info@m2support.nl of 06-19226525.

 

 

Sponsoren

 

Meer gemak voor de praktijkvoering

Complete praktijksoftware (gebruiksvriendelijk en betrouwbaar) voor uw administratie, verslaglegging en declaraties. Doordat wij werken met één praktijksoftwarepakket hoef t u niet vooraf al vast te stellen of gesecialiseerde zorg nodig zal zijn. Dat klinkt simpel en zo werkt Intramed ook. Daarnaast kunt u onbeperkt ROM-data aanleveren met Intramed PLUS.

 

Minder administratieve last met ZorgDomein Lokaal

ZorgDomein is een digitaal platform dat zorgaanbieders en zorgvragers onderling verbindt. Met ZorgDomein Lokaal, kunnen nu ook de vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten zich aansluiten. Zo ben je beter in beeld bij de huisartsen in de buurt, ontvang je gestandaardiseerde en betrouwbare verwijzingen. Bovendien kun je ook via het systeem terugrapporteren en overleggen met collega-zorgverleners.

 

Communicatie en content voor de hele keten!

MyMindspace is een compleet online zorgplatform voor ggz-praktijken en huisartsen (poh-ggz) en een ideaal cliëntportaal. Het biedt o.a. veilige communicatie, bestandsuitwisseling, ROM, terugkoppeling naar huisarts, consultatie en (door)verwijzing, aanbod van inhoud als los huiswerk of als een van 20 complete programma's. Vergaande epd-integratie mogelijk voor nog meer gemak en efficiëntie.