Vacature: Ervaren psycholoog die in opleiding wil tot K&J Psychotherapeut (7-6)

VACATURES BINNEN KINDERPRAKTIJK STRÖER PSYCHOTHERAPIE

Ervaren psycholoog die in opleiding wil tot K&J Psychotherapeut


Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste basispsychologen of GZ-psychologen die aan de slag willen bij de kinderpraktijk van Ströer Psychotherapie en die te zijner tijd bij ons in opleiding willen tot K&J-psychotherapeut.

 

Onze kinderpraktijk, gevisiteerd door de RINO Noord-Holland en de RINO Utrecht, is gevestigd in Heemstede. Het team bestaat uit een ervaren kindertherapeut, een klinisch psycholoog, een systeemtherapeute, een GZ-psycholoog en een orthopedagoge die in 2019 start met de opleiding tot K&J-therapeut. We hebben veel inhoudelijk overleg, elke week een uitgebreide indicatiestaf en een keer per twee weken intervisie of casuïstiek bespreking. Samen met de praktijk voor volwassenen organiseren we elk kwartaal een themamiddag met een externe spreker die over dat onderwerp een workshop geeft.

 

Ströer Psychotherapie is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk. We bieden behandelingen aan, passend bij de behoefte van de cliënt en werken niet geprotocolleerd. Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog of GZ-psycholoog die zich hierin kan vinden. Zelfstandigheid en een flexibele instelling zijn belangrijk. Ervaring met zowel diagnostiek als behandeling is een must en kennis en kunde van EMDR is een pré. 

 

Als je belangstelling hebt stuur dan je CV en motivatiebrief naar secretariaat@stroer.nl voor 17 juni 2018. 

 


Terug naar het overzicht