Vacature GZ-psycholoog Kind & Jeugd te Putten, Nijkerk en Zeewolde (18-6)

Vacature GZ-psycholoog Kind & Jeugd
In verband met vertrek van 2 van onze collega’s zoekt Psychologen Praktijk Putten GZ-psychologen K&J voor haar vestigingen in Putten, Nijkerk en Zeewolde . Het betreft een dienstverband van minimaal 3  dagen per week tot full time.

 

Wie wij zijn:
Psychologen Praktijk Putten K&J is een kleinschalige, energieke (S) GGZ -instelling in Putten, met tevens behandellocaties in Nijkerk en Zeewolde. In onze praktijk werken klinisch psychologen, GZ- psychologen, psychotherapeuten, ontwikkelingspsychologen en orthopedagogen. Daarnaast zijn er twee psychiaters verbonden aan de praktijk.
We hebben een warme, prettige en professionele sfeer naar elkaar en de cliënten. Je kunt ons een ‘platte organisatie’ noemen. Zo zijn er geen managers; we zijn zelfsturend, waarbij iedereen inbreng kan hebben in de uitvoering van de organisatie en de zorg.

 

Ons team Kind & Jeugd is gespecialiseerd in psychodiagnostiek en behandeling  van kinderen met (ernstige) psychische en/of (vermoeden van) psychiatrische problemen. Wij erkennen het belang van een multidimensionale en multidisciplinaire aanpak.

 

Wat wij zoeken
- U bent BIG geregistreerd GZ-psycholoog (m/v)  met specialisatie Kind &Jeugd.
- U functioneert als regiebehandelaar in de Specialistische GGZ.
- U voert zelfstandig behandelingen uit en werkt samen met het team.
- U bent verantwoordelijk voor de inhoud en uitvoering van behandelplannen van eigen patiënten en daarnaast van de patiënten van collega’s die onder uw supervisie vallen.
- U levert een actieve bijdrage aan intervisiebijeenkomsten
- U geeft supervisie en werkbegeleiding aan collega’s, al dan niet in opleiding.
- U vindt het belangrijk in ontwikkeling te blijven door middel van nascholing.
- U levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de PPP als instelling in de Geestelijke Gezondheidszorg.

 

Wat wij bieden
Naast een gezellig en professioneel team bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring. Ook wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden is in overleg veel mogelijk, zoals flexibele werktijden of (na)scholing. De CAO GGZ is van toepassing. Pensioenregeling conform CAO GGZ bij Zorg en Welzijn

 

Informatie en reactie
Wilt u deel uitmaken van ons team, bent u initiatiefrijk, innovatief en actief betrokken, dan nodigen wij u van harte uit te reageren. Stuur uw CV met motivatie naar mvanrooijen@psychpraktijk.nl


Schrijft u liever een brief of wilt u nadere informatie over deze vacature, dan kunt u contact opnemen met drs. Monique van Rooijen of onze website bezoeken: www.psychpraktijk.nl.
Psychologen Praktijk Putten, Klaas Frisohof 20-3, 3881 SZ Putten, telefoon 0341-362521.

 

 


Terug naar het overzicht