Vacature studentenpsycholoog te Zwolle en Almere (19-6)

Studentenpsycholoog - 20 tot 28 uur - Zwolle en Almere
FTE


Afdeling
Windesheim is een kennisinstelling die waarde(n)volle professionals opleidt, waar het onderwijs studenten uitdaagt, waar docenten kwalitatief goed onderwijs geven en waar onderzoek wordt gedaan dat gericht is op de beroepspraktijk.
 
Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten. Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5. Collega’s ervaren veel werkplezier. De vestigingen in Zwolle en Almere zijn op loopafstand van het station.

 

Studiesuccescentrum
Bij het SSC in Zwolle werken studentendecanen, studentenpsychologen, loopbaancoaches en specialisten op het gebied van diversiteit (studeren met een functiebeperking, taalondersteuning voor anderstaligen) en instroombegeleiding. Samen met de student maken de specialisten van het Studiesuccescentrum werk van klachten of problemen die de studievoortgang belemmeren. Medewerkers van het SSC werken vanuit de 3 B's: betrouwbaar, betrokken en bekwaam.
Ook bij Windesheim Flevoland in Almere is een klein SSC-team werkzaam. Als studentenpsycholoog zal je op beide locaties aan de slag gaan en onderdeel worden van de beide teams. In Almere is de studentenpsycholoog een nieuwe functie en zal je deze functie zelf mede kunnen vormgeven en uitbouwen.

 
Functie

Ben jij een ervaren psycholoog en heb je affiniteit met kortdurend en eclectisch werken? En ben je per direct beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou.

 

Als studentenpsycholoog geef je kortdurende individuele behandelingen (intake + maximaal vier gesprekken) aan studenten. Deze studenten hebben persoonlijke problemen die de voortgang van de studie (dreigen te) belemmeren. Ze melden zich bij de studentenpsycholoog voor psychologische hulp, al dan niet via een verwijzing. Naast individuele behandelingen verzorg je één of meer groepstherapieën, zoals de faalangstgroep, identiteitsgroep, assertiviteitsgroep, uitstelgroep. Ook voer je intakegesprekken en stel je indicaties. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s en neemt actief deel aan verschillende overlegvormen, zoals een vakgenotenoverleg. Bovendien ben je expert en vraagbaak voor docenten en studieloopbaanbegeleiders.


Wat wij vragen
• Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding klinische psychologie.
• Een registratie als GZ-psycholoog strekt zeer tot aanbeveling.
• Je hebt (minimaal drie jaar) werkervaring en affiniteit met kortdurend en eclectisch behandelen.
• Je hebt ervaring met het begeleiden van groepen
• Je beschikt bij voorkeur over ervaring met psychodiagnostisch onderzoek dat is afgestemd op de doelgroep.
• Je hebt ervaring met studenten en het onderwijs.
• Je bent in staat om je te verbinden met twee verschillende locatieteams.
• Je bent flexibel en bereid om afwisselend in Zwolle (0,3 fte) en Almere (0,2fte) te werken
• Je bent bij voorkeur bereid tenminste de woensdag en donderdag te werken.


Wat wij bieden
Bij Windesheim zit je goed als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals een dertiende maand, volledige reiskostenvergoeding voor trein of bus, een zeer goede verlofregeling waaronder 428 uur vakantie op basis van een 40-urige werkweek en gratis sporten voor medewerkers.
 
Deze vacature gaat per direct in, bij voorkeur per half augustus. De omvang betreft  0,5 fte. Verlenging daarna is mogelijk voor 0,5 fte, waarbij je voor 0,3 fte in Zwolle en 0,2 fte in Almere werkzaam bent.
Van september tot en met december behoort een uitbreiding, in verband met verlof, van 0,2 fte tot de mogelijkheden

Wij bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op vast bij gebleken geschiktheid. Afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 4.661,12 (conform schaal 11 van de Cao-hbo).
 
Sollicitatieprocedure
Heb je belangstelling voor deze functie? Voor functie inhoudelijke vragen kun je bellen met servicebalie van het Studie Succes Centrum: 088-4699100. Én van de studentenpsychologen Geert Griemink, Noor Carp, Josephine Geffroy of Astrid Vlak zal je dan terugbellen.


Voor vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Bernice Bos, recruiter. Zij is bereikbaar via 088 4699936 op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.


Je kunt op deze vacature reageren tot en met zondag 24 juni.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 26 juni.


Terug naar het overzicht