Vacature psychotherapeut te Amsterdam (16-4)

Vacature psychotherapeut


De Psychologen Groepspraktijk Amsterdam (PGA) is op zoek naar een psychotherapeut of klinisch psycholoog ter versterking van de gespecialiseerde GGZ. Je werkt op ZZP-basis (eigen AGB-code&website) en huurt voor maximaal 3 dagen per week (ma, di en wo) ruimte bij ons.


We zijn een goedlopende praktijk in de Pijp en bieden zorg in de basis GGZ en gespecialiseerde GGZ, en coaching. Het behandelaanbod is divers en breed: EMDR, EFT, schematherapie en CGT zijn veel gegeven behandelvormen. We behandelen cliënten met uiteenlopende problematiek. In de gespecialiseerde GGZ behandelen we veel problematiek op het gebied van trauma, (structurele) dissociatie en persoonlijkheid. Affiniteit met deze doelgroep heeft de voorkeur.


Voor een verdere indruk van de praktijk, kijk op: www.pgamsterdam.nl


We zijn een maatschap met 5 maten (3 GZ-psychologen en 2 psychotherapeuten). De onderlinge sfeer binnen de praktijk is prettig, veilig en ontspannen. We vinden het belangrijk om aandacht en tijd te hebben voor elkaar. Aan de praktijk zijn ook andere huurders verbonden, onder andere een GZ-psycholoog, een psychomotore therapeut en een loopbaancoach.


Voor meer informatie kun je terecht bij Hieke Bos via: info@pgamsterdam.nl of via: 06-40763640

 


Terug naar het overzicht