2 juni 2022: interactief webinar Hoe werk je samen in de regio?

2 juni 2022: interactief webinar Hoe werk je samen in de regio?

12-05-2022 Print

Samenwerken in de jeugdhulp is een veelbesproken onderwerp, maar wat verstaat een gemeente hieronder en hoe kun je hieraan voldoen. In elke regio zijn er andere vormen van aanbestedingen en procedures. Wat wordt er gevraagd en welke verwachtingen zijn er vanuit de gemeenten. Hoe kunt u als psycholoog of psychotherapeut K&J hierop anticiperen. Heeft u zelf positieve ervaringen of minder positieve ervaringen m.b.t. een samenwerkingsverband en wilt u die met andere leden delen? Dit en meer komt aan bod in het interactieve webinar op donderdag 2 juni van 19:00 – 20:30 uur, dat de LVVP exclusief voor k&j-leden organiseert.

Janet Kos zal u in dit webinar allerhande relevante informatie geven over aanbesteding en samenwerken. Janet is -sinds dit jaar exclusief voor LVVP-leden- intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz / specialistische jeugdhulp en hiermee verbinder tussen gemeenten en de beroepspraktijk. Tijdens het webinar willen we graag inspelen op uw behoeften en vragen. Op deze manier kunnen we er met elkaar een leerzame en interactieve sessie van maken. Wij zullen proberen om alle casussen te behandelen tijdens het webinar. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kan Janet achteraf contact met u opnemen.

Een reactie van een lid over het vorige webinar (hoe werkt een gemeente?) van Janet was:
Ik vond het een informatief webinar. Janet is in staat zich te verplaatsen in de gemeente en legt op die manier helder uit waarom er voor bepaalde manieren van aanpak wordt gekozen.’

Bent u erbij?
Wilt u meedoen aan het webinar? Meldt u dan uiterlijk 30 mei 2022 per mail aan bij Sacha Wammes via s.wammes@lvvp.info.

Vragen?
Inhoudelijke vragen over dit webinar kunt u stellen aan Paulien Peters via p.peters@lvvp.info. We zien u graag online op donderdag 2 juni!

Ook interessant

Nieuwe pollvraag: wat zijn de regels voor asynchrone digitale zorg?

Wat is dat precies? Wat valt er wel en niet onder? En hoe declareert u asynchrone digitale zorg?

Lees meer

Verfrissend en anders: het LVVP-congres 2022

Er is nog plek, dus meld u snel aan. We houden de kosten bewust laag: voor € 259 heeft u een inspirerende ...

Lees meer