Annemarie van der Meer terug bij de LVVP

Annemarie van der Meer terug bij de LVVP

22-01-2020 Print

Het zorgprestatiemodel, het bevorderen van de contractering van vrijgevestigden in de Zorgverzekeringswet, de Jeugdwet, het inkoopbeleid van zorgverzekeraars: de afgelopen twee weken kon ik meteen weer volop aan de slag met deze onderwerpen. Na bijna drie jaar als consultant bezig te zijn geweest met onderzoek en advies voor ggz-instellingen, gemeenten en het ministerie van VWS Na bijna drie jaar als consultant bezig te zijn geweest met onderzoek en advies voor ggz-instellingen, gemeenten en het ministerie van VWS vind ik het fijn om weer voor de LVVP te werken!

Toen ik deze zomer werd gebeld door Judith met de vraag of ik terug wilde komen, werd ik al snel enthousiast. Het knokken vanuit de inhoud om een zo gunstig mogelijk beleid te creëren voor vrijgevestigden, vind ik niet alleen maatschappelijk gezien belangrijk, maar ik vind het ook intrinsiek boeiend en leuk. De kennis en ervaring die ik de afgelopen drie jaar opdeed als consultant, inclusief een jaargang corporate antropologie, zet ik dan ook graag in voor de LVVP.

Binnen de LVVP houd ik me onder andere (weer) bezig met de Jeugdwet, het inkoopbeleid van zorgverzekeraars, het zorgprestatiemodel en de contacten met Kamerleden en pers. Hiervoor kunt u mij bereiken via a.vandermeer@lvvp.info. Ook hoop ik u weer te ontmoeten op de LVVP-bijeenkomsten!

Ook interessant

Maak contracten aantrekkelijker

‘Een contract dat de werkwijze van de zorgverlener erkent en weerspiegelt én waarin de zorgverzekeraar zorg we

Lees meer

Tips voor de start van het nieuwe jaar

Berichten en nuttige tips op een rijtje, zodat u in het nieuwe jaar goed beslagen ten ijs komt.

Lees meer