Even voorstellen: nieuwe beleidsmedewerker Aty Palsenbarg

Even voorstellen: nieuwe beleidsmedewerker Aty Palsenbarg

28-02-2023 Print

Op 1 februari jl. is Aty Palsenbarg aan de slag gegaan als beleidsmedewerker bij het bureau van de LVVP. Graag stelt zij zich aan u voor.

“Ik ben opgeleid als politicoloog en heb na mijn studie gewerkt als communicatieadviseur bij ABN AMRO, het energiebedrijf Nuon en de branchevereniging voor woningcorporaties in Nederland.

Daarna ben ik aan de slag gegaan als beleidsmedewerker in de farmacie. Ik heb mij de afgelopen jaren ervoor ingezet om de positie van openbaar apothekers in de regio te versterken en de zorgfunctie van apothekers voor het voetlicht te brengen.

Door de fijne samenwerking met apothekers én andere soorten zorgverleners, voel ik mij zeer verbonden met de gezondheidszorg. Ik was mij eigenlijk net aan het oriënteren op een nieuwe baan, toen de vacature bij de LVVP langskwam. Precies in mijn straatje! Om persoonlijke redenen spreekt het vakgebied psychologie mij erg aan. Daarnaast kan ik me door mijn enorme drive om concrete resultaten te boeken, heel erg vinden in de strijdbaarheid van de LVVP.

Ik wil graag mijn beste beentje voorzetten om de positie van de vrijgevestigde in het zorglandschap GGZ te behouden en waar mogelijk te versterken en toekomstbestendig te houden. Samen met u en binnen het enthousiaste team van de LVVP!”

Met haar achtergrond en brede ervaring is Aty een goede aanvulling op het LVVP-bureau. We wensen haar veel plezier en succes toe!

Ook interessant

Hoe kunt u voldoen aan de renseigneringsverplichting?

Om u zoveel mogelijk op weg te helpen, vindt u op Mijn LVVP een stappenplan.

Lees meer