Exclusief voor LVVP-leden k&j: interactieve webinars over communicatie met gemeenten

Exclusief voor LVVP-leden k&j: interactieve webinars over communicatie met gemeenten

26-08-2021 Print

Hoe kunt u als vrijgevestigde beter toegerust zijn op de praktijk van contact en contract hebben met gemeenten? In twee identieke webinars delen we tips en handelingsperspectief om uw positie te verstevigen. De webinars zijn exclusief voor LVVP-leden en vinden plaats op woensdag 29 september van 18-19.30 uur en op donderdag 7 oktober van 19.30-21 uur.

Twee webinars exclusief voor LVVP-leden
De identieke webinars vinden plaats op:

  • webinar 1: woensdag 29 september van 18:00 – 19:30 uur
  • webinar 2: donderdag 7 oktober van 19:30 – 21:00 uur

 

Janet Kos zal ons in deze webinars aan de hand van een casus uit de praktijk uitleggen hoe het communicatieproces verloopt en wat de valkuilen zijn. Janet is intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz / specialistische jeugdhulp en hiermee verbinder tussen gemeenten en de beroepspraktijk. Janet is betrokken bij de meeste jeugdhulpregio’s in Nederland.

Breng uw vragen en casussen in
Tijdens het webinar willen we graag inspelen op uw behoeften en vragen. Heeft u een casus die besproken kan worden? Welke vragen heeft u of waar loopt u tegenaan als het gaat om communicatie met gemeenten en uw positie als vrijgevestigde eerstelijns/gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch (neuro)psycholoog werkzaam in de jeugd-ggz? We ontvangen uw casus, vragen en/of andere input graag uiterlijk op vrijdag 10 september. Op deze manier kunnen we er met elkaar een leerzame en interactieve sessie van maken.

NB: zoals u begrijpt is het helaas niet mogelijk om alle casussen te behandelen tijdens het webinar. Indien gewenst kunt u na afloop persoonlijk contact opnemen met Janet Kos.

Bent u erbij?
Wilt u deelnemen? Meld u dan uiterlijk 10 september 2021 per mail aan bij Sacha Wammes via s.wammes@lvvp.info (graag duidelijk vermelden voor welke webinar u zich inschrijft).
Let op: de webinars zijn exclusief voor LVVP-leden! Vermeld bij aanmelding uw lidnummer. Na aanmelding ontvangt u de link naar het webinar van uw keuze.

Vragen?
Inhoudelijke vragen over dit webinar kunt u stellen aan Paulien Peters via p.peters@lvvp.info.

Ook interessant

Grote financiële gevolgen nieuw zorgprestatiemodel voor ggz-cliënten

Jaarlijkse eigen bijdrage aan geestelijke gezondheidszorg vergroot kans op zorgmijding.

Lees meer

NZa huilt krokodillentranen over wachtlijstproblematiek

De overname door VGZ van een aantal labels van Caresq voor het contractjaar 2021 leidt tot een kafkaëske situa

Lees meer