GEZOCHT: testers voor het digitaliseren van het portfolio

GEZOCHT: testers voor het digitaliseren van het portfolio

06-10-2022 Print

BIG-geregistreerde behandelaren in de ggz zijn gebonden aan veel wetten en regels. Het portfolio is een belangrijk hulpmiddel om hierin overzicht te houden. Om dit instrument zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, werken we aan de digitalisering van het portfolio. Hiervoor hebben we hulp van leden nodig die het portfolio gaan uitproberen. Ook als u niet zo handig met de computer bent, kunt u een waardevolle bijdrage leveren!

Wat is het digitaal portfolio?
BIG-geregistreerde behandelaren in de ggz moeten zich aan veel wetten en regels houden. Het portfolio is een hulpmiddel om voor uzelf op een rij te zetten of u aan de wet- en regelgeving voldoet. Daarnaast is het portfolio een belangrijke pijler onder de LVVP-visitatie. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd of u (een link naar) de klachtenregeling op uw website heeft gepubliceerd of hoe u omgaat met incidenten in uw praktijk.

Het portfolio is nu nog een instrument op papier. Dat gaat veranderen: achter de schermen zijn we druk bezig om dit document om te zetten naar een eenvoudig bij te houden digitaal hulpmiddel, waarmee u in één oogopslag kunt zien of u alles op orde heeft.

Wie zoeken we?
Om ervoor te zorgen dat het digitaal portfolio straks voor iedereen eenvoudig te gebruiken is, zijn we op zoek naar LVVP-leden die het instrument testen en willen meedenken. Ook als u digitaal niet zo bedreven bent en computers niet altijd doen  wat u wilt, kunt u een zeer belangrijke bijdrage leveren in het gebruikersvriendelijk maken van het systeem

Vergoeding beschikbaar
Het testen doet u individueel op uw eigen moment; u hoeft dus niet op een vast tijdstip aan een groepsbijeenkomst deel te nemen. De LVVP stelt een vergoeding beschikbaar conform het vergoedingenbeleid van de LVVP. Dit komt neer op EUR 170,00 per deelnemer, de vaste vergoeding voor een dagdeel.

Wilt u meedoen?
Schrijf u in via de volgende link: https://ucc.link/LVVP. Lukt dit niet, stuur dan een e-mail aan Björn Zeeman, de projectleider die de LVVP voor het digitaliseren van het portfolio inhuurt.

Ook interessant

LVVP-contractenoverzicht 2023 versie 2 wordt op 6 oktober gepubliceerd

In deze versie vindt u de contracten van Caresq, Menzis, VGZ en Zilveren Kruis.

Lees meer

Save the date: algemene ledenvergadering (online) op 30 november 2022

Hiermee komen we de leden tegemoet die verder weg wonen en die toch graag willen aanhaken.

Lees meer