‘Kiezen in de ggz’ op 8 november live

‘Kiezen in de ggz’ op 8 november live

05-11-2018 Print

Controleer uw gegevens

Op de website Kiezen in de ggz worden niet alleen basisgegevens getoond, zoals bijvoorbeeld adres en telefoonnummer, maar ook informatie over soorten behandeling, wachttijden en vergoedingen.

Om ervoor te zorgen dat de website straks een zo compleet en actueel mogelijk overzicht geeft van alle ggz-aanbieders met een agb-code, is het van belang dat u uw gegevens checkt. Met de juiste gegevens kan uw praktijk straks goed gevonden en correct vermeld worden.

 

Hoe kunt u uw gegevens controleren?

U controleert uw gegevens rechtstreeks in het agb-register, of via de huidige proefversie van de website Kiezen in de ggz. Wijzigingen geeft u door aan Vektis via deze link. Uit testen met toekomstige gebruikers blijkt dat (ook) het vermelden van uw website zeer op prijs wordt gesteld.

 

Over Kiezen in de ggz

Kiezen in de ggz is een initiatief van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met veldpartijen en Zorgverzekeraars Nederland. Zorginstituut Nederland is namens het ministerie van VWS de subsidiegever.

Hebt u andere suggesties voor de makers van Kiezen in de ggz? Dan kunt u die geven via de feedback-knop op de website. Dat wordt zeer op prijs gesteld.

Ook interessant

De juiste zorg op de juiste plek (JZOJP)

De taskforce Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOZP) heeft onderzocht hoe de zorg in Nederland anders georganiseerd kan worden. ...

Lees meer

Informeer cliënten direct over kosten

Als een cliënt in behandeling gaat in de ggz, dan is hij over het algemeen het eigen risico ...

Lees meer