Leeuwendaal zoekt twee senior beleidsmedewerkers voor de LVVP

Leeuwendaal zoekt twee senior beleidsmedewerkers voor de LVVP

23-11-2020 Print

De LVVP is op zoek naar twee senior beleidsmedewerkers. De werving en selectie wordt verzorgd door Leeuwendaal.

 

Over de LVVP

De LVVP is een vereniging met een bestuur, bestaande uit een vertegenwoordiging van leden. Het bestuur telt zes leden. De LVVP beschikt over een slagvaardig, kleinschalig bureau dat bestaat uit een directeur, een plaatsvervangend directeur en zes medewerkers (beleidsontwikkeling, beleidsondersteuning en administratieve ondersteuning). Het bureau werkt als een professionele netwerkorganisatie zoveel als mogelijk in samenwerking met de leden. De beleidsmedewerkers verdelen onderling de werkzaamheden, afhankelijk van expertise, competenties, belangstellingssfeer en agendamogelijkheden en werken complementair aan elkaar.

Wat biedt de LVVP?

Een veelzijdige, uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief en een hoge mate van vrijheid. De hoofdtaken zijn:

  • (Mede) ontwikkelen en (doen) uitvoeren van het beleid van de LVVP
  • Onderhouden van voor de functie relevante externe contacten
  • Verlenen van (ambtelijke) ondersteuning aan commissies en/of werkgroepen
  • Deelnemen aan (externe) commissies en/of werkgroepen
  • Adviseren en ondersteunen van leden
  • Leveren van bijdragen aan publicaties, bijeenkomsten e.a.
  • Voorbereiden en organiseren van bijeenkomsten, seminars etc.
  • Voorts alle voorkomende bureauwerkzaamheden behorend bij de functie.

 

Het bureau is gevestigd in het mooie Museumkwartier in Utrecht, op loopafstand van het centraal station en vlakbij de uitvalswegen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG 65 van de cao ggz. De betrekkingsomvang is 32 uur per week; op vrijdag is het bureau gesloten. Aanwezigheid op kantoor is een vereiste en in principe is thuiswerken niet aan de orde.

Wat vraagt de LVVP van u?

U bent geïnteresseerd in en betrokken bij het werk van de LVVP en haar leden. U bent bekend met de voor de sector relevante wet- en regelgeving. U kent de sector en de ontwikkelingen binnen de ggz en bent in staat beleid te ontwikkelen en uit te voeren. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, u bent klantgericht en u kunt redeneren vanuit de positie van de leden. U bent proactief en op samenwerking gericht. U kunt analytisch en strategisch denken en beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

Uitgebreide informatie over de functie-inhoud, uitdagingen, de gevraagde persoonskenmerken en kennis en ervaring kunt u vinden in het functieprofiel dat u op de website van Leeuwendaal kunt downloaden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van LVVP.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met Carine Hulscher – Slot, senior adviseur werving en search bij Leeuwendaal. Voor vragen over de procedure kunt u terecht bij Sasja Bosch, searcher bij Leeuwendaal. Zij zijn bereikbaar via tel: (088) 008 68 00.

Solliciteren

U kunt via de button ‘solliciteer’ op de website van Leeuwendaal uw belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken. Leeuwendaal ontvangt uw reactie graag voor 14 december 2020.

Ook interessant

4 december laatste webinar zorgprestatiemodel

Door een van de drie webinars over het zorgprestatiemodel te volgen, komt u meer te weten over de nieuwe syste

Lees meer

LVVP-ledenvergadering op 25 november 2020

De alv is in principe in hybride vorm (dat wil zeggen zowel live als online), op voorwaarde dat het op ...

Lees meer