LVVP-bestuur draagt Ria Mous voor als nieuwe voorzitter

LVVP-bestuur draagt Ria Mous voor als nieuwe voorzitter

08-06-2022 Print

Op de komende ledenvergadering (alv) van de LVVP zal het bestuur Ria Mous voordragen als opvolger van Hans Kamsma, die eerder dit jaar zijn vertrek aankondigde.

Ria Mous is zeker geen onbekende, niet voor de leden en niet voor het ggz-veld. Na een studie ontwikkelings- en klinische psychologie begon zij haar loopbaan in het sociaal pedagogisch onderwijs, als docent en manager. Daarna startte zij als gz-psycholoog een groepspraktijk in de eerstelijns-ggz, waarvan zij ruim twintig jaar praktijkhouder was. Momenteel is Ria werkzaam als zelfstandig gz-psycholoog binnen een vrijgevestigde groepspraktijk.

Daarnaast is Ria voorzitter van de Raad van Toezicht van Akwa GGZ en bestuurslid bij TOP Opleidingsplaatsen. Zij was een aantal jaar hoofdopleider aan de RINO en nog steeds is zij af en toe docent op diverse plekken.

Vóór de fusie van de NVVP (psychotherapeuten) en de LVE (eerstelijnspsychologen) tot de LVVP in 2014, was Ria al bestuurslid bij de LVE. Sinds de fusie is zij actief als bestuurslid voor de LVVP.

Tijdens de alv op 29 juni aanstaande kunnen de leden stemmen over de voordracht van Ria Mous als nieuwe voorzitter van het LVVP-bestuur. De vergadering duurt van 17.30 – 21.30 uur en vindt plaats in Utrecht. Vanwege het afscheid van Hans Kamsma sluiten we af met een borrel. Leden kunnen de agenda en de vergaderstukken voor de alv terugvinden op Mijn LVVP (besloten webpagina).

Ook interessant

LVVP-special inkoopbeleid zorgverzekeraars 2023 gereed

De special gaat over het zorginkoopbeleid van de diverse zorgverzekeraars voor de vrijgevestigde ggz-professio

Lees meer

Deel uw ervaring met leefstijl en somatische screening

U kunt tot 26 juni de online enquête invullen.

Lees meer