LVVP-bestuur zoekt penningmeester en bestuurslid

LVVP-bestuur zoekt penningmeester en bestuurslid

10-03-2022 Print

Vanwege het aankomende afscheid van enkele bestuursleden is het LVVP-bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid en een nieuwe penningmeester.

Het LVVP-bestuur is op zoek naar twee bestuursleden met belangstelling voor en visie op beleidsvorming in de vrijgevestigde ggz. Voor een evenwichtige samenstelling nodigen wij met name leden uit die werkzaam zijn in de generalistische basis-ggz (gz-psychologen) om te solliciteren naar deze boeiende functies. In het bestuur is ook (beperkt) ruimte voor niet-leden, bijvoorbeeld met de specifieke expertise van penningmeester.

Bestuursleden ontvangen een vaste vergoeding voor hun werkzaamheden. Het bestuur vergadert ongeveer eens in de zes weken op het LVVP-bureau in Utrecht. Na een proefperiode worden de kandidaat-bestuursleden voor benoeming voorgedragen aan de ledenvergadering.

Geïnteresseerde LVVP-leden die het bestuur willen versterken, kunnen hun motivatiebrief sturen naar voorzitter Hans Kamsma via psychologen.greev@ziggo.nl. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan per mail contact op met Hans Kamsma. Het profiel is opvraagbaar bij Judith Veenendaal, directeur, via j.veenendaal@lvvp.info.

Ook interessant

Het kán weer! Kom naar het LVVP-congres op 20 mei 2022

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn en de lente in de lucht hangt, krijgen we steeds meer zin in het congr

Lees meer

Let op: ruimere uitleg prestatie intercollegiaal overleg!

de prestatie intercollegiaal overleg biedt wél ruimte voor registratie en declaratie van de prestatie intercol

Lees meer