LVVP-congres: Stefan van der Stigchel over aandacht en concentratie

LVVP-congres: Stefan van der Stigchel over aandacht en concentratie

10-07-2019 Print

‘Ik dacht dat ik mensen zou moeten waarschuwen dat we naar de kloten gaan, maar het is bijna een optimistisch boek geworden’, aldus Van der Stigchel over zijn boek ‘Concentratie’ in Het Parool. Aandacht en concentratie zijn hot. Van der Stigchel schreef er twee boeken over. Als spreker op het LVVP-congres zoomt hij in op de relatie met psychische stoornissen. Meld u nu aan, want vol is vol!

Veel mensen vinden het moeilijk hun aandacht erbij te houden en kampen met concentratieproblemen. Voor mensen met een psychische stoornis is dat vaak een nóg groter probleem. Hoe komt dat? Kunnen we er iets aan doen? En zo ja, wat dan?

Dat en meer horen we op het LVVP-congres van Stefan van der Stigchel, een zeer veelzijdig onderzoeker, die zowel werkt aan fundamentele vragen over onbewuste invloeden op gedrag als aan aandachtsprocessen bij mensen met hersenbeschadiging. Om tot resultaat te komen combineert hij kennis uit verschillende vakgebieden zoals de experimentele psychologie en de neuropsychologie.

Ontmoet je collega’s op het congres, ga samen met je visitatiegroep!
Het thema van het congres is ‘ont-moeten’. Vandaar de tip om samen met uw intervisiegroep te komen. Het is vaak nog voordeliger ook om samen te reizen en het is goed voor de onderlinge uitwisseling. U kunt zich hier aanmelden voor het congres.

Ook interessant

Zomerrooster telefonische bereikbaarheid LVVP

Van 29 juli t/m 25 augustus 2019 is het LVVP-bureau telefonisch bereikbaar van ma-do van 10-13 uur.

Lees meer

LVVP verzoekt Menzis werkwijze 2014-2017 door te trekken naar 2018

De LVVP heeft Menzis verzocht om ook voor het jaar 2018 af te zien van het terugvorderen van bedragen van lede

Lees meer