Doe mee met het onderzoek naar de implementatie van het zorgprestatiemodel

Doe mee met het onderzoek naar de implementatie van het zorgprestatiemodel

29-04-2021 Print

Partijen vinden het belangrijk om gezamenlijk goed zicht te hebben op de voortgang van de implementatie en waar nodig bij te sturen. Daarom komen zij met de zogenaamde implementatiemonitor, die bij verschillende doelgroepen wordt uitgezet. De monitor kijkt ook naar de voortgang van de ict-implementatie. Met de monitor krijgen we een beeld van wat goed loopt in de implementatie en wat extra aandacht nodig heeft. Zo zorgen we er samen voor dat het zorgprestatiemodel een goede start krijgt. U vindt de link naar de vragenlijst op Mijn LVVP. U heeft nog tot 7 mei de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Wat weet u van het zorgprestatiemodel?
Voor vrijgevestigden start de monitor met deze eerste vragenlijst, die gericht is op het peilen van uw kennis over en uw bekendheid met het zorgprestatiemodel. De vragenlijst bestaat uit 24 ja/nee-vragen. Het invullen kost zo’n 15 minuten, dit is deels afhankelijk van uw kennisniveau. In september en november volgen nog twee vragenlijsten.

De resultaten worden anoniem verwerkt
De enquête wordt anoniem ingevuld en het is niet herleidbaar naar u als respondent. Er is wel een optie in de vragenlijst opgenomen om uw naam en contactgegevens in te vullen voor eventuele verdiepende vragen, maar dit is geheel vrijblijvend.

U hoeft de mijlpalenplanning niet vooraf te lezen
Als u doorklikt naar de vragenlijst, wordt u gewezen op de zogenaamde mijlpalenplanning. U hoeft deze niet vooraf door te nemen. De vragenlijst voor vrijgevestigden gaat daar namelijk niet over. U kunt direct beginnen met het invullen van de enquête.

Deadline 7 mei 2021
De deadline voor deelname is iets opgeschoven: u kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk vrijdag 7 mei 2021. U vindt de link naar het onderzoek op Mijn LVVP.

We stellen uw deelname zeer op prijs
Om samen op tijd klaar te zijn voor deze grote verandering, vinden de partijen, waaronder de LVVP, het belangrijk om tijdig uw signalen te ontvangen van eventuele problemen of knelpunten die u tegenkomt. De LVVP stelt uw deelname dan ook zeer op prijs.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Ook interessant

20 en 25 mei 2021: webinar over PGO’s en MedMij

De webinars vinden plaats op donderdag 20 mei van 19-20 uur en dinsdag 25 mei van 17-18 uur.

Lees meer

Zorgprestatiemodel: webinars, simulatietool en eigen risico patiënten

In dit artikel vindt u het laatste nieuws over het zorgprestatiemodel (zpm).

Lees meer