Online lunchoverleggen regionale samenwerking: de ontwikkelingen gaan razendsnel!

Online lunchoverleggen regionale samenwerking: de ontwikkelingen gaan razendsnel!

22-01-2024 Print

Bent u als vrijgevestigd gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch (neuro)psycholoog werkzaam in de regio Arnhem, West-Brabant of Midden-Brabant? Sluit dan aan bij het online lunchoverleg dat de LVVP in uw regio organiseert!

De bijeenkomsten gaan over goede samenwerking in de regio, met als doel het terugdringen van de lange wachttijden en het verbeteren van de toegankelijkheid in de ggz. Dit klinkt misschien abstract, maar vergis u niet: de ontwikkelingen gaan razendsnel! We zien dat her en daar al pilots zijn gestart voor regionale triage, dus laat u niet overrompelen! Als vrijgevestigden regionaal niet meedoen en meebeslissen, is de kans groot dat er óver u en uw patiënten besloten wordt.

Deze twee bijeenkomsten staan op de planning

  • Online lunchbijeenkomst West- en Midden-Brabant op dinsdag 6 februari 2024 van 12:00 – 13:00 uur. Klik hier, scroll naar ‘Laatste nieuws’.
  • Online lunchbijeenkomst Arnhem op donderdag 8 februari 2024 van 12:00 – 13:00 uur. Klik hier, scroll naar ‘Laatste nieuws’.

 

NB: Geen uitnodiging met vergaderlink voor Microsoft Teams ontvangen? Stuur dan een mail naar regio@lvvp.info, dan sturen we u de link naar de bijeenkomst toe.

 

Ook interessant

Registratie-eenheid voor groepsconsulten gewijzigd van 30 naar 15 minuten

Het programma zorgprestatiemodel heeft een nieuw document met voorbeelden van de registratie gepubliceerd.

Lees meer

Uitslag poll: krappe omzetplafonds leiden tot onderbenutting van behandelpotentieel

De wachttijden in de ggz rijzen de pan uit. En toch is er onbenut behandelpotentieel onder vrijgevestigden.

Lees meer