Oproep productiviteitsonderzoek NZa: doe mee, het kost weinig tijd

Oproep productiviteitsonderzoek NZa: doe mee, het kost weinig tijd

16-03-2023 Print

Een aantal van u heeft bericht ontvangen van de NZa dat zij mee dienen te werken aan een productiviteitsonderzoek. Inmiddels heeft twee derde van het aantal aangeschreven vrijgevestigden zich gemeld bij de NZa. Dat is nog niet genoeg. Daarom doen we nogmaals de oproep om mee te werken aan het onderzoek. Goed op te weten: het is voor de meesten van u maar een klein uurtje werk!

Invullen is eenvoudig en kost weinig tijd
Het goede nieuws is dat het invullen van de uitvraag niet veel tijd hoeft te kosten. Bestuurslid Brigitte Baeten vulde het invulsjabloon in en was met een half uurtje klaar: “Belangrijk is dat leden vooraf de omzet (de gedeclareerde omzet en de werkelijk uitbetaalde omzet) weten als ze beginnen met downloaden en invullen. Dan is het in één keer in te vullen en dus snel gepiept. Het kan bij deze uitvraag heel snel en het is deze keer veel eenvoudiger dan een paar jaar geleden. Toen wilden ze alles van mijn praktijk weten, ook andere verdiensten en werkzaamheden, de jaarrekening et cetera. Dat hoeft nu niet en dat is fijn.”

De LVVP heeft een invulhulp voor leden gemaakt
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om het invulsjabloon in te vullen, hebben we voor onze leden een invulhulp gemaakt. U vindt de invulhulp op Mijn LVVP.

Ook interessant

Noodkreet aan gemeente Amsterdam voor jeugdhulp door vrijgevestigden in 2024

Zorgwekkend dat veel vrijgevestigde jeugdhulpverleners in Amsterdam straks mogelijk buiten de boot vallen.

Lees meer

NZa past tarief informatieverstrekking aan

per 1 april gaat het oude tarief gelden, geïndexeerd naar 2023, wat neerkomt op een bedrag van € 98,85.

Lees meer