Profiteer nog tot 1 maart van vroegboekkorting op het LVVP-congres!

Profiteer nog tot 1 maart van vroegboekkorting op het LVVP-congres!

27-02-2024 Print

In het najaar organiseren we weer een LVVP-congres. Wij verheugen ons er erg op en hopen u in grote getale te ontmoeten. Het thema van het LVVP-congres is ‘Er zijn (geen) grenzen!’ Blokkeer 4 oktober 2024 alvast in uw agenda. Meldt u zich voor 1 maart 2024 aan, dan profiteert u nog van de vroegboekkorting (voor leden). Daarna geldt de reguliere toegangsprijs. 

Reserveer tot 1 maart 2024 uw plaats met vroegboekkorting
Meldt u zich voor 1 maart 2024 aan voor deelname aan het congres, dan betaalt u als lid van de LVVP geen € 275 maar slechts € 249. Voor niet-leden hanteren we een vaste prijs van € 365.

Aanmelden
Op de aanmeldpagina van ons congres kunt u zich inschrijven.

Programma
Als keynote sprekers zullen optreden prof. dr. Maartje Schoorl, klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar, en Jurrien Hamer, filosoof en jurist en auteur van het boek ‘Waarom schurken pech hebben en helden geluk: een nieuwe filosofie van de vrije wil’. Malou van Hintum zal ons als dagvoorzitter door de dag heen begeleiden.

Binnenkort maken we bekend welke workshops u kunt volgen. Wanneer u zich nu al aanmeldt, krijgt u bericht zodra de workshops bekend zijn, zodat u uw keuzes kunt doorgeven.

Het congres wordt net als in vorige jaren georganiseerd door Marja van der Meulen van congresbureau M2support. Correspondentie over uw aanmelding verloopt dan ook via dit bureau.

Meer informatie over het congres
Kijk op onze congrespagina voor meer informatie over het thema en de locatie.

Ook interessant

Werken mét of áls zzp’er: veel ontwikkelingen, maar ook nog veel onduidelijkheid

Modelovereenkomsten LVVP geven in 2024 nog houvast, status in 2025 niet duidelijk.

Lees meer

Nieuws over uw regio: regioplannen geven richting aan (ggz-)zorg van de toekomst

Op uw eigen regiopagina vindt u een link naar het desbetreffende regioplan.

Lees meer