Ria Mous gekozen tot nieuwe voorzitter van de LVVP

Ria Mous gekozen tot nieuwe voorzitter van de LVVP

05-07-2022 Print

Op de onlangs gehouden ledenvergadering (alv) van de LVVP hebben de aanwezige leden ingestemd met de voordracht van Ria Mous als nieuwe bestuursvoorzitter. Zij volgt Hans Kamsma op, die eerder dit jaar zijn vertrek aankondigde.

De voordracht van Ria Mous werd met applaus ontvangen door de aanwezige leden. Ria Mous is dan ook geen onbekende, niet voor de leden en niet voor het ggz-veld. Na een studie ontwikkelings- en klinische psychologie begon zij haar loopbaan in het sociaal pedagogisch onderwijs, als docent en manager. Daarna startte zij als gz-psycholoog een groepspraktijk in de eerstelijns-ggz, waarvan zij ruim twintig jaar praktijkhouder was. Momenteel is Ria werkzaam als zelfstandig gz-psycholoog binnen een vrijgevestigde groepspraktijk.

Daarnaast is Ria voorzitter van de Raad van Toezicht van Akwa GGZ en bestuurslid bij TOP Opleidingsplaatsen. Zij was een aantal jaar hoofdopleider aan de RINO en nog steeds is zij af en toe docent op diverse plekken.

Vóór de fusie van de NVVP (psychotherapeuten) en de LVE (eerstelijnspsychologen) tot de LVVP in 2014, was Ria al bestuurslid bij de LVE. Sinds de fusie is zij actief als bestuurslid voor de LVVP.

De LVVP prijst zich gelukkig met zo’n deskundige en ervaren professional en bestuurder aan het roer van de vereniging.

Ook interessant

Inkoopbeleid CZ: minimaal 65% nieuwe cliënten

Helaas kan de LVVP u hierin voorlopig geen geruststelling geven. Wij blijven echter met CZ hierover in gesprek

Lees meer

Hans Kamsma: ‘De LVVP is een stevige oceaanstomer’

Per 30 juni 2022 is Hans Kamsma voorzitter-af. Tijdens de ledenvergadering op 29 juni jl. nam hij afscheid.

Lees meer