Save the date: LVVP-congres op vrijdag 20 mei 2022

Save the date: LVVP-congres op vrijdag 20 mei 2022

19-08-2021 Print

In de lente van 2022 is er weer een LVVP-congres! Wij verheugen ons er erg op en hopen u in grote getale te ontmoeten! Het thema van het LVVP-congres is ‘Zorg voor de toekomst’. We kiezen voor een nieuwe, verfrissende en duurzame locatie centraal in het land. Blokkeer 20 mei 2022 alvast in uw agenda en lees daarna snel verder.

Zorg voor de toekomst
Het congresthema ‘Zorg voor de toekomst’ heeft een aantal lagen. Enerzijds is daar de zorg voor (de toekomst van) onze patiënten, anderzijds maken we ons zorgen over én willen we ook zorgen voor, een vernieuwende en toekomstbestendige ggz. We delen die zorg met elkaar.

Nieuwe locatie
Voor het congres hebben we gekozen voor een nieuwe, verfrissende en duurzame locatie centraal in het land: InnStyle in Maarssen, net buiten Utrecht gelegen aan de Maarsseveense plassen met een mooi terras aan water. Noteer de datum alvast in uw agenda! De komende periode maken we meer bekend over het programma en de hoofdprekers.

Fysiek en anders uitstel
Goed om te weten: we kiezen er bij voorbaat voor om het congres alleen in fysieke vorm te laten doorgaan. Mochten er tegen die tijd strenge coronaregels zijn waardoor samenkomen te veel beperkt wordt, dan verzetten we het congres naar een latere datum. Het congres wordt dus niet online gehouden en ook niet in hybride vorm.

Foto: Ed van Rijswijk, LVVP-congres 2019 met dagvoorzitter Malou van Hintum

Ook interessant

Save the date: LVVP-ledenvergadering op 17 november 2021

We zetten in op een fysieke bijeenkomst in (of rond) Utrecht en hopen op een grote opkomst.

Lees meer

Zomerrooster telefonische bereikbaarheid LVVP-bureau

Van 26 juli tot en met 26 augustus zijn we van ma-do tussen 10-13 uur telefonisch bereikbaar.

Lees meer