Vacature intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz/specialistische ggz

Vacature intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz/specialistische ggz

13-03-2020 Print

UPDATE: reactietermijn verlengd met 2 weken tot 8 april 2020. De gesprekken vinden plaats op 15 april tussen 10-12.30 uur en op 21 april tussen 9-10.30 uur.

 

Het ondersteuningsteam Zorg voor de jeugd (ozj) stelt een intermediair aan voor vrijgevestigden werkzaam in de Jeugdwet.

Deze intermediair is het landelijke aanspreekpunt voor alle vrijgevestigde aanbieders en professionals jeugd-ggz/specialistische jeugdhulp en werkt samen met alle betrokken beroepsverenigingen. Ook is de intermediair het aanspreekpunt voor gemeenten als het gaat om deze groep vrijgevestigden.

Doel is dat de beleidskaders en het landelijke en (boven)regionale netwerk in de specialistische jeugdhulp in het algemeen en de jeugd-ggz in het bijzonder op concrete wijze worden gevoed met kennis over de rol en positie van de vrijgevestigde.

Het gaat om een tijdelijke opdracht, de maximale duur loopt tot 31 december 2021. De omvang is 24 uur per week, de beoogde startdatum is zo spoedig mogelijk. De LVVP is mede namens het NIP, de NVO en de NVvP de contactpersoon voor deze intermediair.

Interesse in deze baan?
Lees dan de uitgebreide vacature via werkenbijdeoverheid.nl: Tijdelijke opdracht: Intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz (VNG). Zie ook het themadossier Zorg voor de jeugd.

Ook interessant

Actueel coronanieuws

Nieuwe teksten toegevoegd aan het coronadossier. De pagina's zijn vanaf nu openbaar toegankelijk.

Lees meer

LVVP zoekt leden die visiteur willen worden

anwege natuurlijk verloop en het grote aantal visitaties is de bestaande groep van ca. 35 visiteurs aan uitbre

Lees meer