Verfrissend en anders: het LVVP-congres 2022

Verfrissend en anders: het LVVP-congres 2022

12-05-2022 Print

Dat het weer kán na corona, is een hele opluchting! We hopen dan ook veel leden te ontmoeten op het LVVP-congres op 20 mei 2022. Er is nog plek, dus meld u snel aan. We houden de kosten bewust laag: voor € 259 heeft u een inspirerende dag op een prachtige locatie, ontmoet u vrijgevestigde collega’s, verdient u accreditatiepunten en leert u veel nieuws van keynote sprekers Sanneke de Haan en Claudi Bockting en van de vele workshopleiders.

Verfrissende line up
Eus, die als dagvoorzitter, optreedt, deelt het podium met hoofdsprekers Claudi Bockting en Sanneke de Haan en met spoken word artist Babs Gons. We kozen bewust voor andere, verfrissende sprekers met een duidelijke visie.

  • Prof. dr. Claudi Bockting is hoogleraar klinische psychologie in de psychiatrie aan de UMC’s van Amsterdam en treedt op als keynote spreker. Ze houdt zich bezig met veel voorkomende psychische stoornissen zoals depressie en angststoornissen en zal spreken over duurzame interventies – dat wil zeggen interventies die beklijven – in de spreekkamer, online en in de maatschappij.
  • Jong talent prof. dr. Sanneke de Haan is recentelijk benoemd tot bijzonder hoogleraar psychiatrie en filosofie. Zij spreekt over jezelf zijn ondanks/met psychische problemen. De manier waarop mensen zich verhouden tot een psychische aandoening is vaak ingewikkeld. Wat zeggen mijn problemen over wie ik ben? Waar houd ik op en begint mijn aandoening? Kun je ‘zelf’ en ‘aandoening’ überhaupt op die manier tegenover elkaar zetten?
  • Spoken word artist Babs Gons werd in 2022 benoemd tot lid van de Akademie van Kunsten; een eer die niet velen ten deel valt! Babs Gons weet in haar geëngageerde teksten de vinger op pijnlijke plekken te leggen door de wereld te bevragen en de plooien van het leven te laten zien. Dat zal zij op het LVVP-congres ook zeker doen!

 

Accreditatie
Ook niet onbelangrijk: het congres is geaccrediteerd door:

  • FGzPt (6 punten)
  • NVP (5 punten)
  • NVRG (3 punten)
  • NIP elp (6 punten)
  • NIP k&j (aangevraagd)

InnStyle: duurzame buitenlocatie aan het water
Voor dit congres hebben we gekozen voor een nieuwe, inspirerende plek: InnStyle is een prachtige en duurzame buitenlocatie aan het water, aan de rand van Utrecht. Komt u met het openbaar vervoer? We regelen een pendeldienst vanaf station Maarssen, die u rechtstreeks naar InnStyle brengt en u netjes voor de deur afzet. En die u ook weer terugbrengt naar station Maarssen. In het aanmeld-formulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten
We houden de kosten bewust laag voor u als vrijgevestigde: voor € 259 neemt u als LVVP-lid deel aan dit verfrissende congres op een prachtige locatie. Niet-leden zijn ook welkom en betalen € 349.

Graag tot ziens op 20 mei aanstaande!

© Foto’s: InnStyle Maarssen

Ook interessant

2 juni 2022: interactief webinar Hoe werk je samen in de regio?

Het webinar is exclusief voor k&j-leden van de LVVP en vindt plaats van 19-20.30 uur.

Lees meer

Pas vóór 1 juli 2022 uw kwaliteitsstatuut aan

Graag herinneren wij u eraan dat u uiterlijk voor 1 juli 2022 uw kwaliteitsstatuut (ks) moet aanpassen.

Lees meer