VG Digitaal: corresponderen met hulp van uw epd

VG Digitaal: corresponderen met hulp van uw epd

14-07-2022 Print

Kent u VG Digitaal al? Elke nieuwsbrief besteden we aandacht aan deze mooie service die u de gelegenheid biedt om kosteloos hulp te krijgen bij het optimaal gebruik van uw epd, als u dat wilt.  Degenen die al meedoen zijn heel enthousiast, dus gun uzelf ook deze mogelijkheid.

Het aanbod omvat een heel aantal verschillende thema’s, dus kijk vooral of er voor u iets te te halen valt. Of u nu nog niet zo bekend bent met de digitale mogelijkheden van uw epd, maar zeker ook als u al wel veel opties binnen uw pakket gebruikt. Hoe meer u van de mogelijkheden gebruikmaakt, hoe lager uw administratieve lasten. Overigens is er geen wettelijke plicht om hieraan mee te doen.

Voorwaarde voor het kosteloos advies is dat uw epd-leverancier meedoet aan VG Digitaal (Careweb, Praktijkdata, Tenzinger, CRS, Incura en Telasoft). Doet uw leverancier niet mee, dan kunt u wel altijd gebruikmaken van de informatieproducten op www.vgdigitaal.nl. Met de nu deelnemende leveranciers wordt circa twee derde van de vrijgevestigden bediend.

Corresponderen met hulp van uw epd

Veel epd’s hebben digitale verbindingen met andere zorgapplicaties, waardoor u eenvoudig en veilig patiëntgegevens kunt delen. Denk hierbij aan het verzenden van berichten naar andere zorgverleners en patiënten via toepassingen voor beveiligde e-mail of het digitaal verwijzen.

Zo houdt u met behulp van uw epd de juiste mensen op de hoogte van de meest actuele situatie van de patiënt en draagt het epd bij aan veilige en kwalitatief goede zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden hoe u eenvoudig en veilig kunt corresponderen met behulp van uw epd? Bekijk dan deze animatie en de webpagina over ‘Corresponderen’ op de website van VG Digitaal.

Ook interessant

Inkoopbeleid CZ: minimaal 65% nieuwe cliënten

Helaas kan de LVVP u hierin voorlopig geen geruststelling geven. Wij blijven echter met CZ hierover in gesprek

Lees meer