VG VIPP: informatiekaart en webinars over digitalisering van de zorg

VG VIPP: informatiekaart en webinars over digitalisering van de zorg

17-02-2021 Print

Het zorglandschap ontwikkelt zich razendsnel. Een belangrijk terugkerend thema is digitalisering in de zorg, ook binnen de vrijgevestigde ggz-sector. VIPP voor vrijgevestigden maakt hier onderdeel van uit. Het programmabureau van VG VIPP heeft een aantal trends geïdentificeerd die op u afkomen. Het programmabureau VG VIPP gaat u ondersteunen om u hierop voor te bereiden en organiseert daarom half maart twee webinars.

De komende periode zal het programmabureau VG VIPP u informeren over het werken met een toekomstbestendig elektronisch patiëntendossier. Niet alleen in het kader van gegevensuitwisseling met de patiënt, maar ook in het kader van het zorgprestatiemodel (de nieuwe bekostiging van de ggz die vanaf 2022 geldt). Een aantal softwareleveranciers heeft zich aangesloten bij VG VIPP; zij gaan ervoor zorgen dat u als klant toekomstbestendig bent op het gebied van ict en declaraties.

Webinars op 11 en 16 maart 2021
Meer weten over VG VIPP, MedMij, PGO’s, EPD’s en het belang en de mogelijkheden voor u in de vrijgevestigde praktijk? Volg dan een van de twee webinars die het programmabureau VG VIPP hierover voor u organiseert. De webinars zijn op:

  • donderdag 11 maart 2021 van 19.00 tot 20.00 uur;
  • dinsdag 16 maart 2021 van 17.00 tot 18.00 uur.

 

Aanmelden kan via de website van VG VIPP. We attenderen u erop dat de webinars niet opgenomen worden; terugkijken op een later tijdstip is dus niet mogelijk. Bij voldoende animo zal het webinar eind maart nogmaals worden georganiseerd.

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief of volg VG VIPP op LinkedIn.

Ook interessant

LVVP start helpdesk zorgprestatiemodel voor vrijgevestigde ggz-professionals

Heeft u een vraag over het zorgprestatiemodel? Stel deze dan aan de helpdesk van de LVVP over het zorgprestati

Lees meer

Persbericht – LVVP luidt opnieuw noodklok over contractering jeugd-ggz door gemeenten

Nederlandse gemeenten moeten dit jaar een nieuwe aanbesteding in de jeugd-ggz uitvoeren. Ons bereiken in toene

Lees meer