Video VG Digitaal: hoe vraagt u de gratis ondersteuning aan?

Video VG Digitaal: hoe vraagt u de gratis ondersteuning aan?

09-02-2023 Print

Inmiddels hebben zo’n 150 vrijgevestigde ggz-professionals gebruik gemaakt van de ondersteuning die VG Digitaal biedt bij het (optimaal) gebruikmaken van hun epd. De ervaringen van de deelnemers zijn positief – en dat geldt zowel voor degenen die nog maar net aan de slag zijn gegaan met een epd als voor degenen die dachten dat ze alles al wisten. U bewijst uzelf een dienst door ook gebruik te maken van dit gratis aanbod. Weten hoe? Bekijk de uitlegvideo.

Met name de maatwerk aanpak van VG Digitaal wordt als ideaal ervaren. Vrijgevestigden vinden het prettig dat zij doelgericht vragen kunnen stellen en dat er wordt meegedacht bij specifieke vragen. De ondersteuning wordt als drempel verlagend gezien, want het geeft vrijgevestigden de mogelijkheid om gemakkelijk contact op te nemen met hun softwareleverancier. Ook maakt de ondersteuning het mogelijk om op een efficiënte manier vertrouwd te raken met het nieuwe systeem. Of, wanneer u dat al bent, gebruik te leren maken van extra mogelijkheden die uw software biedt.

We zijn erg blij dat het programmabureau van VG Digitaal zoveel positieve verhalen ontvangt en wij hopen dat dit ook u motiveert om gratis (individuele) ondersteuning van uw softwareleverancier aan te vragen.

LET OP: dit kan alleen nog in 2023! Daarna stopt de subsidie van VWS. Maak er dus gebruik van zolang het kan!

Voor het aanvragen van de gratis ondersteuning heeft het programmabureau een uitlegvideo gemaakt. Deze kunt u hier bekijken.

Ook interessant

16 februari 2023: gratis webinar over de Wtza-jaarverantwoording

De LVVP zal na 16 februari ook de terugkijklink publiceren in de nieuwsbrief.

Lees meer

Capaciteitsorgaan raamt ggz-beroepen: veel meer opleidingsplaatsen gz-psychologen nodig

Voor de gz-psychologen gaat het om meer dan een verdubbeling: van 832 naar 1885 opleidingsplaatsen.

Lees meer