Vooraankondiging webinars over het zorgprestatiemodel

Vooraankondiging webinars over het zorgprestatiemodel

04-03-2021 Print

Zoals eerder aangekondigd komen er dit voorjaar webinars om u voor te lichten over het nieuwe zorgprestatiemodel. Deze zullen plaatsvinden op 20 april, 17 mei en 25 mei 2021. Deze webinars zullen gaan over respectievelijk prestaties en settings, de zorgvraagtypering en de beroepen. Zet de data vast in uw agenda!

De webinars worden overdag georganiseerd. Ze worden echter opgenomen, zodat u ook op een later moment kunt kijken. Het voordeel van live kijken is dat u uw vragen kunt stellen in de chat. De onderwerpen zijn als volgt over de data verdeeld:

  • dinsdag 20 april 2021 (middag): prestaties en setting*
  • maandag 17 mei 2021 (ochtend) : zorgvraagtypering
  • dinsdag 25 mei 2021 (middag): beroepen en overige onderwerpen

 

* Zie hiervoor ook concept indeling zorgprestaties en settings die vandaag, op 4 maart 2021, is gepubliceerd. De vrijgevestigden vallen in de setting ambulant – kwaliteitsstatuut sectie II.

Aanmelden voor de webinars is nog niet mogelijk, maar zet deze data wel alvast in uw agenda!

Helpdesk zorgprestatiemodel
Heeft u een vraag over het zorgprestatiemodel? Stel deze dan aan de helpdesk van de LVVP. Met al uw vragen over het zorgprestatiemodel kunt u terecht bij het LVVP-bureau, telefonisch via (030) 236 4338 of per mail aan Tineke Ruijl of Ruth Bakker. Indien nodig wordt een belafspraak met u gemaakt. De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor meer complexe vragen wordt een belafspraak met u ingepland. Kijk ook eens in ons dossier zorgprestatiemodel op de website (alleen voor leden) of op www.zorgprestatiemodel.nl.

Ook interessant

Kwaliteitsstatuut: administratieve chaos dreigt

Er zijn nog te veel onduidelijkheden; invoering per 1 januari 2022 zal tot administratieve chaos leiden.

Lees meer