Webinars zorgprestatiemodel gemist? Terugkijken vanaf nu mogelijk

Webinars zorgprestatiemodel gemist? Terugkijken vanaf nu mogelijk

10-12-2020 Print

De webinars over het zorgprestatiemodel waren een succes: maar liefst 3.500 unieke bezoekers hebben naar de drie webinars gekeken. Heeft u het webinar onverhoopt gemist? De drie webinars zijn online gezet, zodat u ze alsnog kunt bekijken.

In het eerste webinar is LVVP-directeur Judith Veenendaal tafelgast, in het tweede webinar komt Hans Kamsma, bestuursvoorzitter van de LVVP, aan het woord. In het derde en laatste webinar wordt er meer aandacht besteed aan de forensische zorg.

Veel gestelde vragen over het zorgprestatiemodel

Naar aanleiding van de webinars over het zorgprestatiemodel én de ledenvergadering van de LVVP ontvingen we veel vragen van leden over de nieuwe manier van bekostigen. Op lang niet alle vragen is echter al een antwoord te geven. Daarom inventariseren wij de vragen over dit onderwerp en brengen deze in bij het programmaoverleg van het zorgprestatiemodel. Vanuit het programmaoverleg wordt een lijst met veel gestelde vragen ontwikkeld en op de website van het zorgprestatiemodel geplaatst. Zodra de lijst klaar is, vindt u deze hier.

Ook interessant

4 december laatste webinar zorgprestatiemodel

Door een van de drie webinars over het zorgprestatiemodel te volgen, komt u meer te weten over de nieuwe syste

Lees meer