Website ‘Kiezen in de ggz’ in november live

Website ‘Kiezen in de ggz’ in november live

22-10-2018 Print

In november gaat de website Kiezen in de ggz live. Op de website worden niet alleen basisgegevens getoond, zoals bijvoorbeeld adres en telefoonnummer, maar ook informatie over soorten behandeling, wachttijden en vergoedingen.

Om ervoor te zorgen dat de website straks een zo compleet en actueel mogelijk overzicht geeft van alle ggz-aanbieders met een agb-code, is het van belang dat u uw gegevens checkt. Met de juiste gegevens kan uw praktijk straks goed gevonden en correct vermeld worden.

 

Hoe kunt u uw gegevens controleren?

U controleert uw gegevens rechtstreeks in het agb-register, of via de huidige proefversie van Kiezen in de ggz. Wijzigingen geeft u door aan Vektis via deze link. Uit testen met toekomstige gebruikers blijkt dat (ook) het vermelden van uw website zeer op prijs wordt gesteld.

 

Over Kiezen in de ggz

Kiezen in de ggz is een initiatief van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met veldpartijen en Zorgverzekeraars Nederland. Zorginstituut Nederland is namens het ministerie van VWS de subsidiegever.

Hebt u andere suggesties voor de makers van Kiezen in de ggz? Dan kunt u die geven via de feedback-knop op de website. Dat wordt zeer op prijs gesteld.

Ook interessant

VWS: Lever pilotgegevens versneld aan

Helaas loopt de aanlevering van gegevens uit de pilot zorgclustermodel vertraging op. VWS roept de deelnemers aan de pilot op ...

Lees meer

FAQ over kostprijsonderzoek NZa

De vooraankondiging van het kostprijsonderzoek dat de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) gaat uitvoeren, heeft tot verwarring geleid bij onze leden. Inmiddels ...

Lees meer