Website Kiezen in de ggz live

Website Kiezen in de ggz live

19-11-2018 Print

Op de website Kiezen in de ggz worden niet alleen basisgegevens getoond, zoals bijvoorbeeld adres en telefoonnummer, maar ook informatie over soorten behandeling, wachttijden en vergoedingen.

Om ervoor te zorgen dat de website straks een zo compleet en actueel mogelijk overzicht geeft van alle ggz-aanbieders met een agb-code, is het van belang dat u uw gegevens checkt. Met de juiste gegevens kan uw praktijk straks goed gevonden en correct vermeld worden.

 

Hoe kunt u uw gegevens controleren?

U controleert uw gegevens rechtstreeks in het agb-register, of via de huidige website www.kiezenindeggz.nl. Wijzigingen geeft u door aan Vektis via deze link. Uit testen met toekomstige gebruikers blijkt dat (ook) het vermelden van uw website zeer op prijs wordt gesteld.

 

Over Kiezen in de ggz

Kiezen in de ggz is een initiatief van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met veldpartijen en Zorgverzekeraars Nederland. Zorginstituut Nederland is namens het ministerie van VWS de subsidiegever.

 

Hebt u andere suggesties voor de makers van Kiezen in de ggz? Dan kunt u die geven via de feedback-knop op de website. Dat wordt zeer op prijs gesteld.

Ook interessant

LVVP-ledenvergadering op 28 november 2018

Op woensdag 28 november 2018 vindt er weer een LVVP-ledenvergadering plaats. Deze wordt van 18.30 tot 21.00 uur gehouden in het Beatrixgebouw van de ...

Lees meer

akwa, allliantie kwaliteit in de ggz

"Te komen tot een taal van kwaliteit die door alle partijen gedragen én erkend wordt, dat is d&...

Lees meer