Het kán weer! Kom naar het LVVP-congres op 20 mei 2022

Het kán weer! Kom naar het LVVP-congres op 20 mei 2022

17-03-2022 Print

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn en de lente in de lucht hangt, krijgen we steeds meer zin in het LVVP-congres! De datum van vrijdag 20 mei 2022 komt snel dichterbij, dus schrijf u in voor hét congres voor vrijgevestigden in de ggz! Laat u inspireren door het ándere programma: vrouwelijke key note sprekers in de hoofdrol, een out of de box dagvoorzitter en zestien boeiende workshops door bevlogen deskundigen. Het LVVP-congres is bovendien dé gelegenheid om uw vrijgevestigde collega’s te ontmoeten! U kunt zich via deze link aanmelden.

Wat staat er op het programma?
Key note sprekers zijn Claudi Bockting, hoogleraar klinische psychologie in de psychiatrie, en bijzonder hoogleraar Psychiatrie en filosofie aan de Erasmus Universiteit Sanneke de Haan. Tv-presentator, schrijver en columnist Özcan Akyol, alias Eus, treedt op als dagvoorzitter en spoken word artist en schrijver Babs Gons zal de dag op passende wijze afsluiten. Daarnaast kunt u kiezen uit maar liefst zestien workshops met focus op vernieuwing en de toekomst, verdeeld over twee rondes. Accreditatie wordt aangevraagd bij FGzPt, NIP eerstelijns, NIP/NVO k&j, NVP en NVRG.

Congresthema: zorg voor de toekomst
Het thema van het congres is ‘zorg voor de toekomst’, een titel met meerdere betekenislagen. Enerzijds is daar de zorg voor (de toekomst van) onze patiënten, anderzijds maken we ons zorgen over én willen we ook zorgen voor een vernieuwende en toekomstbestendige ggz. We delen die zorg met elkaar. Alle bijdragen op de dag hebben op de een of andere manier een link met het congresthema: dit geldt zowel voor de hoofdsprekers als voor de zestien workshops die we organiseren.

• Lees meer over de hoofdsprekers en de dagvoorzitter
• Bekijk het programma
• Bekijk het workshopaanbod

 

Locatie
Voor dit congres hebben we gekozen voor een nieuwe, inspirerende plek: InnStyle is een prachtige en duurzame buitenlocatie aan het water, aan de rand van Utrecht. Komt u met het openbaar vervoer? We regelen een pendeldienst vanaf station Maarssen, die u rechtstreeks naar InnStyle brengt en u netjes voor de deur afzet. En die u ook weer terugbrengt naar station Maarssen. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Corona: fysiek (zonder anderhalve meter) en anders uitstel
Door de nieuwe versoepelingen is de kans heel groot dat het congres fysiek door kan gaan! Goed om te weten: de LVVP houdt zich aan het dan geldende coronabeleid vanuit de overheid. Het congres gaat alleen in fysieke vorm door. Houd er rekening mee dat er om een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden. Mochten er tegen die tijd coronamaatregelen zijn waardoor samenkomen te veel beperkt wordt, dan verzetten we het congres naar een latere datum. Het congres wordt dus niet online gehouden en ook niet in hybride vorm. Een congres op anderhalve meter is op deze locatie niet mogelijk. Als het congres wordt verplaatst, gaat uw aanmelding automatisch mee naar de nieuwe datum.

Aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 259 voor LVVP-leden en € 349 voor niet-leden. Enthousiast geworden? Meldt u dan hier aan voor het congres.

Graag tot ziens op 20 mei 2022!

Ook interessant

LVVP-poll: het juiste antwoord op de vraag over planning = realisatie

70% had het goed! Lees hier wat het goede antwoord is en waarom de andere antwoorden niet juist zijn.

Lees meer

LVVP-bestuur zoekt penningmeester en bestuurslid

Het LVVP-bestuur is op zoek naar twee bestuursleden met belangstelling voor en visie op beleidsvorming in de v

Lees meer