Zeer geslaagd LVVP-congres!

Zeer geslaagd LVVP-congres!

30-05-2022 Print

De locatie InnStyle was geweldig, met prachtig uitzicht op het water en buiten lunchen op de vlonders. De hele dag verliep positief en ongedwongen en iedereen was blij dat het weer kon na corona. We kijken terug op een zeer geslaagd congres. Was u erbij en wilt u een presentatie nog eens bekijken? Voor zover mogelijk stellen we deze beschikbaar via Mijn LVVP (alleen voor leden).

Dagvoorzitter Eus zette meteen de juiste toon met een persoonlijk verhaal over zijn moeder voor wie hij als kind moest tolken bij de huisarts. Claudi Bockting overtuigde met een bevlogen verhaal over duurzame psychotherapeutische interventies in de spreekkamer, online en in de maatschappij. Sanneke de Haan hield een pleidooi voor het in interactie met onze omgeving ‘chocola maken’ van de wereld en van onszelf. Babs Gons sloot de dag af met een pleidooi om de ander echt te blijven zien, echt te luisteren en echte aandacht te geven.

Wilt u de presentaties van de workshops die u bezocht nog eens bekijken? Klik hier voor de beschikbare documentatie (alleen voor leden). We hebben nog niet van alle workshopleiders een reactie ontvangen, dus mogelijk worden er nog presentaties toegevoegd.

Ook interessant

Declaratieproblemen rijzen de pan uit!

De LVVP is hierover in gesprek met zorgverzekeraars en het programma zorgprestatiemodel.

Lees meer

Nieuwe pollvraag: wat zijn de regels voor asynchrone digitale zorg?

Wat is dat precies? Wat valt er wel en niet onder? En hoe declareert u asynchrone digitale zorg?

Lees meer