Over de LVVP

13 juni 2018: algemene ledenvergadering LVVP

13 juni 2018: algemene ledenvergadering LVVP

24-05-2018 Print

Op woensdag 13 juni a.s. vindt van 18.00 tot 21.00 uur de voorjaarsledenvergadering van de LVVP plaats in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs te Utrecht. U wordt bijgepraat over belangrijke recente ontwikkelingen. Daarnaast besteden we aandacht aan de zorgstandaarden en de contractering voor 2019.

Zorgstandaarden: handvatten voor goede zorg

Wat zijn zorgstandaarden precies? Waarom zijn ze ontwikkeld en wat betekenen ze in de praktijk voor u als vrijgevestigd ggz-professional? Wat was de rol van de LVVP bij de ontwikkeling van de zorgstandaarden en wat vindt de LVVP van de zorgstandaarden? Op deze en andere vragen over de zorgstandaarden krijgt u antwoord van Sebastiaan Baan, directeur van het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz dat de zorgstandaarden ontwikkelde, en Ria Mous, LVVP-bestuurslid en betrokken bij de ontwikkeling van de zorgstandaarden.

 

Contractering 2019

Tevens zal er aandacht worden geschonken aan de contractering met zorgverzekeraars voor 2019. Na een korte introductie krijgen leden ruim de gelegenheid om hierover vragen te stellen.

 

Meer informatie en aanmelden

Het programma en de agenda van de ledenvergadering vindt u op Mijn LVVP. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Sacha Wammes.

Ook interessant

Reminder: uitnodiging algemene ledenvergadering 13 juni 2018

LVVP-leden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering op woensdag 13 juni 2018. Deze wordt van 18.30 tot 21.00 ...

Lees meer

Parallelliteit farmacotherapie mag alleen in gespecialiseerde ggz

Zoals we eerder meldden is in de gespecialiseerde ggz (g-ggz) per 1 januari 2018 een nieuw zorgtype geïntroduceerd voor de behandeling ...

Lees meer