Over de LVVP

26 november 2019: regiobijeenkomst Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019 (Eindhoven)

26 november 2019: regiobijeenkomst Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019 (Eindhoven)

11-09-2019 Print

Mag ik een tweede product openen in de generalistische basis-ggz? Moet ik nu wel of niet ROM’en? Hoe werkt een productmix? Mail ik eigenlijk wel veilig? Wat kan ik doen als ik mijn omzetplafond dreig te overschrijden? Of als ik een terugvordering krijg? Herkent u dit soort vragen? Schrijf u dan in voor LVVP-regiobijeenkomst ‘Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019’.

Aan de orde komen wet- en regelgeving, contracteren met zorgverzekeraars en de (aanvullende) eisen waaraan u moet voldoen, contractvrij werken et cetera. Kortom: alle zaken waar u in deze tijd rekening mee moet houden als vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut. Vooraf heeft u de gelegenheid om vragen in te sturen, zodat wij deze kunnen meenemen in de bijeenkomst.

Wat en voor wie?
Het wordt een interactieve bijeenkomst, die duurt van 16 tot 20 uur (inclusief buffet). De bijeenkomst wordt verzorgd door medewerkers van de LVVP die met u in gesprek gaan en uw vragen beantwoorden. De bijeenkomst staat open voor LVVP-leden die graag willen weten of ze hun praktijkorganisatie op orde hebben. Per bijeenkomst is er plek voor ca. 100 deelnemers.

Wat is uw investering?
Meedoen kost u vier uur van uw tijd. Daarnaast vragen we een bijdrage van € 75,00 (inclusief btw) gebaseerd op de directe kosten (locatie, buffet).

Datum en locatie
Dinsdag 26 november 2019 in Eindhoven. De gegevens van de locatie ontvangt u na inschrijving.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer weten over deze bijeenkomst en u aanmelden? Lees dan verder op Mijn LVVP.

Ook interessant

Uitnodiging: 1 oktober bijeenkomst voor leden met opleideling in de praktijk

Op 1 oktober 2019 organiseert de LVVP een bijeenkomst voor leden die een opleideling in de praktijk hebben (gz-psycholoog en/of psychotherapeut). ...

Lees meer

Eerste versie LVVP-contractenoverzicht 2020 medio september gereed

Zoals elk jaar maken we voor de leden een overzicht van de contracten van alle zorgverzekeraars. Daar waar dat aan ...

Lees meer