Over de LVVP

30 november 2021: webinar model prestatiecodes jeugd

30 november 2021: webinar model prestatiecodes jeugd

11-11-2021 Print

Op dinsdag 30 november vindt van 10.00 – 11.30 uur het webinar model prestatiecodes jeugd plaats. Het webinar is gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen die werkt in het jeugdveld. Tijdens dit webinar hoort u meer over het nieuwe model prestatiecodes jeugd. Met dit model – dat wordt uitgewerkt in een nieuwe wettelijke regeling – wordt de administratie voor zorgverleners, gemeenten én aanbieders stukken eenvoudiger.

Model prestatiecodes jeugd
Vanuit het programma productcodes heeft een brede groep professionals uit het hele werkveld van de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering gewerkt aan een nieuwe aanpak. Een aanpak die het proces versimpelt en daardoor meer ruimte biedt voor maatwerk en goede zorg.

Tijdens het webinar wordt het resultaat gepresenteerd: het model prestatiecodes jeugd. Een eenvoudig, landelijk uniform toewijzings- en declaratiesysteem voor het jeugdveld. U leert hoe het model tot stand is gekomen en hoe het werkt. Verschillende programmaleden laten vanuit het oogpunt van de zorgprofessional, de gemeente en de aanbieder zien wat het model in de praktijk betekent. Het webinar start met een inleiding door Rita Verdonk als programmaleider prestatiecodes jeugd. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chat.

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden: Model prestatiecodes jeugd (royalcast.com). Je ontvangt dan een link om het webinar te bekijken. Bent u verhinderd? Het webinar wordt opgenomen en is op een later moment terug te kijken.

Het webinar wordt georganiseerd mede namens VWS, VNG, Jeugdzorg Nederland, FNV, CNV, VGN, de Nederlandse GGZ en alle leden van het programma productcodes, onder leiding van Rita Verdonk.

Ook interessant

LVVP teleurgesteld over advies Opleidingsraad: richting is goed, uitwerking kan beter

De LVVP heeft gereageerd op het voorgenomen advies met de titel ‘Samen navigeren naar adaptieve psychologische vervolgopleidingen: Voor een leven ...

Lees meer

E-learning Gegevens uitwisselen in het jeugddomein

Voor professionals die met jeugd werken is sinds kort de gratis e-learning ‘Gegevens uitwisselen in het jeugddomein’ beschikbaar bij GGZ ...

Lees meer