Over de LVVP

Aantal inschrijvingen LVVP-congres 5 juni 2015 groeit gestaag

Aantal inschrijvingen LVVP-congres 5 juni 2015 groeit gestaag

04-02-2015 Print

Het aantal inschrijvingen voor het LVVP-congres dat op vrijdag 5 juni 2015 wordt georganiseerd in de Rijtuigenloods in Amersfoort groeit gestaag. We bieden u een gevarieerd en prikkelend programma, dat u als vrijgevestigd ggz-professional zal aanspreken. Schrijf u tijdig in via onze website, zodat u verzekerd bent van deelname.

Het centrale thema is Verbinden, een werkwoord dat zeer van toepassing is op de LVVP als actieve en dynamische vereniging, die een samensmelting is van LVE en NVVP. Het thema is ook van toepassing op de vrijgevestigde ggz-professional, die de verbinding zoekt met cliënt en collega, in netwerken en samenwerkingsverbanden. De nieuwe tijd vraagt om creatieve vormen van samenzijn, op basis van zinvolle doeleinden. Dat is een uitdaging, die we op ons congres graag met u uitdiepen en vormgeven.

 LVVP-voorzitter Arnoud van Buuren treedt op als dagvoorzitter en internationaal bekend keynote-speaker Frans de Waal verzorgt de aftrap op zijn eigen kleurrijke wijze. U kunt kiezen uit diverse boeiende sessies en activiteiten.

 

LVVP-band zoekt toetsenist

Het LVVP-congres zal feestelijk worden afgesloten door de LVVP-band, die is voortgekomen uit de voormalige LVE. De muzikanten zijn Frits Bosch (basgitaar), Christiaan Scheele (gitaar) en Annelies Vree (zang). Zij zijn nog op zoek naar een LVVP-lid met ervaring als toetsenist. Hebt u ervaring als toetsenist en wilt u deelnemen aan onze huisband? Laat het ons weten via t.ruijl@lvvp.info.

Ook interessant

LVVP-expertteam e-mental health gaat platforms testen

Vijf LVVP-leden kunnen zich expert noemen op het terrein van e-mental health (emh). Zij hebben deelgenomen aan de eerdere pilot ...

Lees meer