Over de LVVP

Agenda komende maanden

Agenda komende maanden

04-02-2016 Print

12 mei 2016 Minisymposium e-mental health

26 mei 2016 Bijeenkomst jeugd-ggz

22 juni 2016 Algemene ledenvergadering 

Minisymposium e-mental health

Op 12 mei a.s. organiseren wij in Utrecht een minisymposium over e-mental health in de vrijgevestigde praktijk. Ons expertteam zal u daar informeren over hun eigen ervaringen met e-mental health en u een opstap bieden naar toepassing in uw eigen praktijk. Het expertteam heeft aan de hand van een aantal relevante criteria een voorselectie gemaakt van zes e-mental-health-platforms: Minddistrict, Therapieland, Karify (IPPZ), JouwOmgeving, Clientenlogin (JePraktijkOnline) en Co-acting. Er is bij de selectie onder meer gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, prijs, doelgroep en look&feel. Op het minisymposium zullen de zes leveranciers hun platform aan u presenteren. Zij bieden u tevens een gratis proefaccount aan, zodat u tot een weloverwogen keuze kunt komen. De toegang tot het minisymposium is gratis voor LVVP-leden. De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht van 16.00 tot 20.00 uur; tussentijds worden broodjes geserveerd.
Tot 15 april a.s. kunt u zich voor het minisymposium aanmelden via Sacha Wammes. Aan de hand van het aantal aanmeldingen wordt een geschikte locatie in Utrecht gezocht, waarover u op tijd wordt geïnformeerd. 

 

LVVP-conferentie Jeugd-ggz

De LVVP organiseert op 26 mei 2016 in Utrecht een speciale bijeenkomst over de jeugd-ggz. Keynotespreker is hoogleraar Tom van Yperen. De overige twee sprekers zijn Ruud van Herk (VWS) en Geert Schipaanboord (VNG). Van Herk geeft een lezing over de privacy in de jeugd-ggz en Schipaanboord licht de drie voorkeursbekostigingsmodellen in de jeugd-ggz toe. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor LVVP-leden; niet-leden betalen € 75,= entree. Meer informatie over de bijeenkomst en andere actualiteiten rondom de jeugd-ggz treft u aan in de laatste k&j-nieuwsbrief, die de leden op 15 maart via de e-mail hebben ontvangen. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via Tineke Ruijl.

 

Algemene ledenvergadering 

Op 22 juni 2016 vindt de algemene ledenvergadering plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Noteert u deze datum vast in uw agenda.

Ook interessant

Het kwaliteitsstatuut: de laatste stand van zaken

Deze week ontvingen we recente cijfers van MediQuest over het aantal ingediende en goedgekeurde kwaliteitsstatuten in de vrijgevestigde ggz. De ...

Lees meer

Wijziging van privé-adresgegevens in uw goedgekeurde kwaliteitsstatuut

Inmiddels hebben alle ggz-aanbieders met een reeds goedgekeurd kwaliteitsstatuutdezee-mail ontvangen van MediQuest, met daarin informatie over de publicatie ervan op ...

Lees meer