Over de LVVP

Beleidsregel beschikbaarheidsbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2021

Beleidsregel beschikbaarheidsbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2021

27-08-2020 Print

De beleidsregel beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2021 (BR/REG – 21140) en de eindrapportage kostenonderzoek MVO SBOH zijn gepubliceerd. Deze beleidsregel geldt voor subsidiejaar 2021 en gaat in op 1 januari 2021 en heeft -onder meer- betrekking op de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch neuropsycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut.

Voor 1 oktober 2020 aanvragen
Vóór 1 oktober 2020 dienen opleidende zorgaanbieders hun aanvraagformulier voor de verlening van de beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2021 in bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Nieuw dit jaar is dat de NZa aanvragen die op of na 1 oktober 2020 ingediend worden, wel in behandeling neemt tot het einde van het subsidiejaar. Vraagt u de beschikbaarheidsbijdrage na 1 oktober aan, dan komt u als opleidende zorgaanbieder niet voor bevoorschotting in aanmerking. Het blijft daarom belangrijk dat u een eventuele aanvraag op tijd indient.

(NB: De NZa meldt dat in Internet Explorer er soms problemen zijn met het openen van de documenten; dit werkt wel naar behoren in Chrome of Firefox).

Ook interessant

Vragenlijst Vektis praktijkinformatie

Sinds vorig jaar verzamelt Vektis namens alle verzekeraars de basisinformatie over uw praktijk. Zorgverzekeraars baseren hun contracten met zorgaanbieders op ...

Lees meer

Staat de klachtenregeling vindbaar op uw praktijkwebsite?

Op grond van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bent u verplicht om te allen tijde duidelijk te ...

Lees meer