Over de LVVP

Call for abstracts wereldcongres ‘psychotherapy, stronger through diversity’

Call for abstracts wereldcongres ‘psychotherapy, stronger through diversity’

04-02-2017 Print

Het wereldcongres psychotherapie, dat van 7 t/m 9 juni 2018 plaatsvindt in de Beurs van Berlage te Amsterdam, beoogt een overzicht te geven van de huidige stand van de wetenschap en praktijk: klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het brede terrein van de psychotherapie worden belicht en discussie gestimuleerd. Het Scientific Committee draagt er zorg voor dat alle theoretische perspectieven en psychotherapeutische stromingen in het programma vertegenwoordigd zullen zijn. Klik hier voor een call for abstracts.

De International Federation for Psychotherapy (IFP) en de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) nodigen u uit om voorstellen of ideeën kenbaar te maken voor een symposium, paneldiscussie of (mini)workshop. De onderwerpen en voorwaarden vindt u op www.ifp2018.nl; hier staat ook het abstractformulier. De uiterste inzenddatum hiervoor is januari 2018.

 

Inschrijven met korting
Op de congreswebsite is meer informatie te vinden en kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Indien tijdig met early bird korting!

Ook interessant

Staatssecretaris Blokhuis wil aanpak regeldruk intensiveren

In de brief die staatssecretaris Paul Blokhuis recentelijk naar de Kamer stuurde, schrijft hij: “Samen met alle betrokken partijen wil ...

Lees meer

De LVVP zoekt leden voor projectgroepen indicatorontwikkeling

Zoals u weet, worden door het Netwerk kwaliteitsontwikkeling GGZ van 2015 tot 2017 18 kwaliteitsstandaarden ontwikkeld. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van kwaliteitsindicatoren. ...

Lees meer