Over de LVVP

Check of uw privégegevens openbaar zijn in het agb-register

Check of uw privégegevens openbaar zijn in het agb-register

27-07-2022 Print

In de openbare database van Vektis kunnen zorgverleners die een eigen praktijk hebben (niet aan huis!) zichtbaar zijn met hun persoonsgegevens zoals woonadres, privé telefoonnummer en privé mailadres. Dat lijkt ons niet de bedoeling. Daarom hebben wij Vektis hierover vragen gesteld.

Het is kennelijk erg druk bij Vektis, want we hebben vijf maanden op antwoord op bovenstaande vraag moeten wachten. Vektis geeft nu aan dat zij de gegevens van een registratie op ‘niet openbaar’ kunnen zetten in hun register. Hiervoor heeft Vektis de agb-codes nodig van deze registraties.

We adviseren u om uw inschrijving in het agb-register te controleren en te kijken of uw privé gegevens openbaar zijn. Is dat het geval, stuur dan een mail naar Vektis via servicedesk@vektis.nl met het verzoek om deze gegevens op niet openbaar te zetten.

Ook interessant

Het product chronisch in het zorgprestatiemodel

De LVVP krijgt veel vragen over het product chronisch binnen het zorgprestatiemodel. In dit artikel een aantal weetjes op een ...

Lees meer

Hoe worden zorgstandaarden in de praktijk gebruikt?

Er is een uitgebreide set van kwaliteitsstandaarden voor de ggz. Akwa GGZ en de Nederlandse ggz hebben bij 1.000 ggz-professionals in 59 ...

Lees meer