Over de LVVP

Datum voorwaarde LOGO-verklaring aangepast naar 31 december 2022

Datum voorwaarde LOGO-verklaring aangepast naar 31 december 2022

03-02-2022 Print

LET OP: INGANGSDATUM GEWIJZIGD NAAR 1 JULI 2023. De basispsycholoog staat op de lijst ‘overige beroepen’ in het zorgprestatiemodel. Deze kan dus ingezet worden, maar alleen als de basispsycholoog beschikt over een zogenaamde LOGO-verklaring. Deze voorwaarde wordt niet per 1 juli 2022, maar per 1 januari 2023 ingevoerd.

Op de LOGO-verklaring is vastgelegd dat de basispsycholoog aan de wettelijke toelatingsvoorwaarden voldoet voor de gz-opleiding. De eisen betreffen onder andere een diagnostiekverklaring en werkervaringsuren. De verklaring heeft een geldigheid van 5 jaar.

Deze voorwaarde zou ingaan op 1 juli 2022, maar dit is nu aangepast naar 31 december 2022. WO-psychologen hebben nu dus half jaar langer de tijd om een LOGO-verklaring aan te vragen.

Meer lezen? Kijk in het dossier zorgprestatiemodel op Mijn LVVP, onder het kopje ‘De WO-psycholoog’.

Ook interessant

Wat valt wel en wat valt niet onder intercollegiaal overleg?

Naast de prestaties consult diagnostiek en de consult behandeling is er voor vrijgevestigden in setting 1 van het zorgprestatiemodel (dat is ...

Lees meer

Parallelle trajecten in het zorgprestatiemodel

De LVVP krijgt veel vragen over het artikel ‘Wat zijn de regels voor parallelle trajecten?’ dat in de nieuwsbrief van 20 ...

Lees meer