Over de LVVP

De vrijgevestigde ggz-professional in beeld bij RTL4

De vrijgevestigde ggz-professional in beeld bij RTL4

04-02-2015 Print

Na een verzoek daartoe van RTL4 hebben wij op 21 juni jl. een korte uitzending kunnen realiseren waarin twee (bestuurs)leden van de LVVP worden geïnterviewd in hun vrijgevestigde ggz-praktijk. Eerstelijns/gz-psycholoog Hans Kamsma informeert de kijker over een behandeling in de generalistische basis-ggz. Alexandra Sillen is te zien in een intervisiebijeenkomst met haar praktijkgenoten. Zij vertelt over haar psychotherapeutische behandelingen in de gespecialiseerde ggz. U kunt de uitzending zien via deze link.

De uitzending vond plaats bij RTL4 in het programma LifestyleExperience. De uitzending wordt herhaald op zaterdag 27 juni om 15.10 uur op RTL5. De organisatie was in handen van onze beleidsmedewerker Annemarie van der Meer. RTL wil met de uitzending de kijker bereiken die hulp nodig heeft en erover denkt om in behandeling te gaan. Hoewel het een korte uitzending betreft, zet deze een professioneel beeld neer van een behandeling in de vrijgevestigde ggz-praktijk dat het vertrouwen wekt bij de kijker.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer