Over de LVVP

Documenten voor gemeenten over vrijgevestigden in de jeugd-ggz

Documenten voor gemeenten over vrijgevestigden in de jeugd-ggz

17-01-2019 Print

De intermediair bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Annemarie van der Meer, heeft twee documenten ontwikkeld voor gemeenten over de rol van vrijgevestigde aanbieders van jeugd-ggz: ‘Q & A vrijgevestigde zorgaanbieders’ en ‘Tips & tricks bij de inkoop van zorg’.

  • Q & A vrijgevestigde zorgaanbieders: uitgebreide informatie aan bestuurders, inkopers en beleidsmedewerkers van gemeenten over de rol en positie van vrijgevestigden die werkzaam zijn in de jeugd-ggz: wat kan een gemeente van vrijgevestigden verwachten, wat kunnen zij bijdragen? Enkele LVVP-leden hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van deze brochure.
  • Tips & tricks bij de inkoop van zorg: bevat adviezen voor de verschillende inkoopvarianten die bij inkoop van jeugdhulp worden gehanteerd, inclusief vernieuwde inkoop factsheet.

Beide documenten vindt u als download op Mijn LVVP > de geestelijke gezondheidszorg > jeugd-ggz.

Ook interessant

Call for abstracts LVVP-congres!

De LVVP organiseert op vrijdag 27 september 2019 een congres voor haar leden met de inspirerende titel ‘ont-moeten’. We zijn op zoek ...

Lees meer

Reminder: doe mee met de enquête voor LVVP-leden

De LVVP houdt momenteel een korte enquête onder de leden over patiëntgroepen, de contractering voor 2018 en 2019 en patië...

Lees meer