Over de LVVP

Doet u ook mee aan de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden?

Doet u ook mee aan de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden?

04-02-2015 Print

In eerdere nieuwsbrieven deden wij een oproep aan leden om deel te nemen aan een werkgroep of adviescommissie binnen het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ. Regelmatig komen er vanuit het Netwerk nieuwe verzoeken binnen om leden af te vaardigen. Mocht u hiervoor belangstelling hebben, dan kunt u de website www.kwaliteitsontwikkelingggz.nl raadplegen of contact opnemen met Tineke Ruijl, t.ruijl@lvvp.info.

Wij achten deelname door u als vrijgevestigd ggz-professional van groot belang, zodat ook uw visie tot uiting komt in de diverse kwaliteitsstandaarden. Inmiddels participeert een twintigtal LVVP-leden in het kwaliteitsnetwerk. Zij gaan op 27 mei kennismaken en informatie uitwisselen met elkaar en met het bestuur en bureau van de LVVP.

 

Het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling streeft naar de planmatige, continue verbetering en innovatie van de beroepsuitoefening van professionals in de ggz, opdat de door hen te leveren zorg op de juiste plek, voor de juiste persoon, doelmatig, in goede samenhang en rondom de patiënt wordt verleend. Om dit te bereiken is het netwerk de spil in de ontwikkeling van  richtlijnen, zorgstandaarden en generieke modulen. Zij doet dit samen met beroepsverenigingen en cliënten-/familieorganisaties.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer