Over de LVVP

Earlybird LVVP-congres: schrijf nu in!

Earlybird LVVP-congres: schrijf nu in!

04-02-2017 Print

Het aantal inschrijvingen voor het LVVP-congres groeit gestaag! Ook u kunt tot 1 april gebruikmaken van de vroegboekkorting bij de inschrijving voor ons congres op vrijdag 22 september a.s. in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het congres richt zich op transparantie, maar dan niet als verantwoording naar buiten, want daar ligt de wezenlijke focus voor de zorgverlener zelf immers niet. Onder de titel ‘Laat je niet kennen!’ dagen we u als ggz-professional uit de blik naar binnen te richten om te achterhalen wie u als mens in die functie zelf bent. Het congres biedt een boeiend programma, met hoogleraar Paul Verhaeghe en schrijver Griet Op de Beeck als plenaire sprekers. Cabaretier Tim Fransen sluit het congres af met een speciaal voor ons geschreven conference.

Daarnaast zijn er 14 boeiende en zeer uiteenlopende workshops rondom het centrale thema, waaronder ‘Soul mining’, een workshop schematherapie door Marjon Nadort: “Hoe wij, als schatbewaarders, maar ook als gewone stervelingen, omgaan met alles wat we te zien en horen krijgen van onze cliënten, hoe wij daar blij, opgelucht, ongemakkelijk, angstig, verdrietig of geïrriteerd van kunnen worden, en hoe wij dit op een warme, menselijke en niet altijd perfecte manier kunnen delen met onze cliënten, zal worden geïllustreerd met voorbeelden en filmfragmenten uit de schematherapie.”

 

We verwachten een grote opkomst. Zegt het voort en wees erbij! Klik hier voor de congrespagina en het inschrijfformulier. 

Ook interessant

Staatssecretaris Blokhuis wil aanpak regeldruk intensiveren

In de brief die staatssecretaris Paul Blokhuis recentelijk naar de Kamer stuurde, schrijft hij: “Samen met alle betrokken partijen wil ...

Lees meer

De LVVP zoekt leden voor projectgroepen indicatorontwikkeling

Zoals u weet, worden door het Netwerk kwaliteitsontwikkeling GGZ van 2015 tot 2017 18 kwaliteitsstandaarden ontwikkeld. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van kwaliteitsindicatoren. ...

Lees meer