Over de LVVP

Eindhoven, 26 november 2019: regiobijeenkomst Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019

Eindhoven, 26 november 2019: regiobijeenkomst Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019

03-10-2019 Print

Mag ik een tweede product openen in de generalistische basis-ggz? Moet ik nu wel of niet ROM’en? Hoe werkt een productmix? Mail ik eigenlijk wel veilig? Wat kan ik doen als ik mijn omzetplafond dreig te overschrijden? Of als ik een terugvordering krijg? Herkent u dit soort vragen? Schrijf u dan in voor LVVP-regiobijeenkomst ‘Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019’.

Aan de orde komen wet- en regelgeving, contracteren met zorgverzekeraars en de (aanvullende) eisen waaraan u moet voldoen, contractvrij werken et cetera. Kortom: alle zaken waar u in deze tijd rekening mee moet houden als vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut. Vooraf heeft u de gelegenheid om vragen in te sturen, zodat wij deze kunnen meenemen in de bijeenkomst.

Wat en voor wie?
Het wordt een interactieve bijeenkomst, die duurt van 16 tot 20 uur (inclusief buffet). De bijeenkomst wordt verzorgd door medewerkers van de LVVP die met u in gesprek gaan en uw vragen beantwoorden. De bijeenkomst staat open voor LVVP-leden die graag willen weten of ze hun praktijkorganisatie op orde hebben. Per bijeenkomst is er plek voor ca. 100 deelnemers.

Wat is uw investering?
Meedoen kost u vier uur van uw tijd. Daarnaast vragen we een bijdrage van € 75,00 (inclusief btw) gebaseerd op de directe kosten (locatie, buffet).

Datum en locatie
Dinsdag 26 november 2019 in Eindhoven. De gegevens van de locatie ontvangt u na inschrijving.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer weten over deze bijeenkomst en u aanmelden? Lees dan verder op Mijn LVVP.

Ook interessant

Alv 20 november 2019 (middag!): extra thema beëindigen behandelrelatie

Op 20 november aanstaande vindt de volgende reguliere ledenvergadering plaats. De vergadering is dit keer in de middag in plaats van ’...

Lees meer

LVVP en ZN dienen gezamenlijk zienswijze in bij NZa over opeenvolgende producten in de gb-ggz

Medio 2018 trok de LVVP aan de bel en vroeg aandacht voor de wirwar aan regels rond opeenvolgende producten in de ...

Lees meer