Over de LVVP

En, heeft u al meer tijd voor uw patiënt?

En, heeft u al meer tijd voor uw patiënt?

26-02-2020 Print

In 2017 waren zorgverleners gemiddeld 40% van hun tijd kwijt aan administratie. Tijd die zij niet konden besteden aan patiënten. In 2018 is daarom, met behulp van vele zorgverleners en partijen uit het veld, de verlammende bureaucratie in de zorg eindelijk op de kaart gezet. Ruim twee jaar later en één jaar voor de verkiezingen is de vraag: heeft u al meer tijd voor uw patiënt?

Dat kunt u laten weten via deelname aan de 3e editie van de Nationale (Ont)Regelmonitor, een onafhankelijk meetinstrument dat nagaat in hoeverre u als zorgverlener daadwerkelijk minder regeldruk ervaart in uw dagelijkse praktijk. En dus meer tijd heeft voor uw patiënten. Een vraag die alleen ú kunt beantwoorden.

Uw inbreng is cruciaal. Hoe meer zorgverleners meedoen, hoe beter het beeld dat ontstaat van de regeldruk in de zorg anno 2020. Tot en met 28 maart a.s. kunt u de Nationale (Ont)Regelmonitor online invullen en laten weten hoe het ervoor staat. U kunt de [Ont]Regelmonitor invullen op www.ontregelmonitor.nl.

Ook interessant

Geef uw mening over het ontwerp van de homepage ggz-standaarden

Op de website www.ggzstandaarden.nl vindt u alle zorgstandaarden, richtlijnen en generieke modules voor de ggz. De website wordt ...

Lees meer

LVVP-voorzitter Hans Kamsma: ‘Maak contracten aantrekkelijker’

LVVP-voorzitter Hans Kamsma: ‘Een contract dat de werkwijze van de zorgverlener erkent en weerspiegelt én waarin de zorgverzekeraar zorg wegneemt ...

Lees meer