Over de LVVP

Exclusieve korting voor LVVP-leden op veilig e-mailen met ZIVVER

Exclusieve korting voor LVVP-leden op veilig e-mailen met ZIVVER

04-02-2016 Print

Mailen, chatten of het uitwisselen van bestanden met andere zorgverleners en met patiënten: we willen het graag, maar het moet wel veilig en werkbaar zijn. De afgelopen tijd hebben circa 30 LVVP-leden de oplossing van ZIVVER getest en zij zijn enthousiast: het werken met ZIVVER blijkt eenvoudig voor zowel de behandelaar als de patiënt. De ontvangers begrepen vrijwel zonder uitzondering direct hoe ZIVVER werkt en hoe ze veilig berichten terug kunnen sturen. Patiënten waarderen de veilige omgang met hun gevoelige informatie.

Deelnemers aan de proefperiode bevelen het gebruik van ZIVVER dan ook aan aan andere ggz-praktijken. Omdat veilig mailen van groot belang is voor u als ggz-professional, vanwege de uitwisseling van privacygevoelige informatie, zijn wij met ZIVVER een collectief ledenaanbod met een stevige korting overeengekomen. U leest het aanbod en nadere informatie over het werken met ZIVVER op Mijn LVVP. U treft daar alle informatie aan over de service en kortingen die de LVVP voor haar leden heeft geregeld.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer