Over de LVVP

Gezocht: regio-ambassadeurs Zorg voor de Jeugd

Gezocht: regio-ambassadeurs Zorg voor de Jeugd

14-03-2019 Print

Het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ) zoekt regio-ambassadeurs Zorg voor de Jeugd met een achtergrond als professional (in loondienst of als vrijgevestigde). Het gaat om een betaalde functie voor 8 uur per week.

 

Wat doet een regio-ambassadeur?
Een regio-ambassadeur is het eerste aanspreekpunt voor jeugdhulpaanbieders en jeugdhulpprofessionals over het actieprogramma Zorg voor de Jeugd. De ambassadeur heeft als doel om een lerend netwerk te creëren binnen en tussen jeugdregio’s: Hij is de verbindende schakel tussen regio’s onderling, maar ook tussen regio’s en landelijke partijen. Het OZJ zoekt regio-ambassadeurs voor de volgende regio’s:

  • Friesland, Groningen en Drenthe
  • Overijssel
  • Zuid-Holland
  • Utrecht & Flevoland
  • Limburg

 

Meer informatie en solliciteren
In het profiel jeugdambassadeurs dat het OZJ heeft opgesteld, staat omschreven wie het OZJ zoekt, wat er van een regio-ambassadeur wordt verwacht, wat het OZJ biedt en hoe men kan solliciteren. De selectie wordt gedaan door het OZJ; de gesprekken vinden eind maart 2019 plaats. Meer informatie over de rol van het OZJ is te lezen in de samenvatting van de 42 regiotransformatieplannen.

 

Ook interessant

Regionale taskforces wachttijden krijgen vorm, nog veel winst te halen

Om de wachttijden in de ggz terug te dringen, werd in oktober 2017 gestart met regionale taskforces. KPMG Health, die de ...

Lees meer

Wegens succes herhaald: symposium Veiligheid in de vrijgevestigde praktijk

Op maandag 8 april 2019 organiseert de LVVP voor de tweede maal het symposium met als titel ‘Veiligheid in de vrijgevestigde praktijk’. ...

Lees meer