Over de LVVP

Gratis webinar over OQ-45 op 31 maart

Gratis webinar over OQ-45 op 31 maart

04-02-2015 Print

De LVVP en Reflectum organiseren op 31 maart een gratis webinar over de OQ-45 voor LVVP-leden. Deze webinar start om 16 uur en zal ongeveer één uur duren. LVVP-leden hebben hiervoor gisteren een uitnodiging ontvangen. De webinar wordt gegeven door Kim de Jong, universitair docent bij de Universiteit Leiden en lid van de LVVP ROM-commissie. De webinar wordt ook als workshop gegeven op het LVVP-congres van 5 juni.

De Outcome Questionnaire-45 (OQ-45) is een van de meest gebruikte uitkomstinstrumenten in Nederland bij de behandeling van volwassenen en zit in de ROM-basisset van de LVVP ROM-portal. In de webinar wordt besproken wat het instrument meet, hoe de scores worden geïnterpreteerd en hoe de OQ-45 kan worden ingezet in de behandeling, variërend van uitsluitend meten (vinden) tot gebruik als een feedbackinterventie als integraal onderdeel van de behandeling (verbinden).

Een webinar is een evenement/college op internet met een online publiek, dat de webinar vanachter een PC, tablet of smartphone live volgt. Naast het videobeeld zijn er ook synchroonlopende powerpointdia’s of beelden te zien.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer